Mi 9T alınır mı?

Mehmetnuri38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu değiştirmek istiyorum. Yaklaşık 4 seneye yakın iPhone 6s 128 GB versiyonunu kullanırken kendi kendine dondu ve kapandı. Yerine idareten evimde boş telefon General Mobile GM20 Pro vardı ona geçtim ama bu telefon IPhone'dan daha çok donma kasmalar yaşatıyor bana. Şu anda belirli bir bütçem yok ama sahibinden bir ilanda yaşadığım yerde 2500 TL'ye Mi 9T buldum. Sizce adamla konuşup Mi 9T'yi almalı mıyım yoksa biraz daha para biriktirip tavsiye edeceğiniz telefonlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonumu değiştirmek istiyorum. Yaklaşık 4 seneye yakın iPhone 6s 128 GB versiyonunu kullanırken kendi kendine dondu ve kapandı. Yerine idareten evimde boş telefon General Mobile GM20 Pro vardı ona geçtim ama bu telefon IPhone'dan daha çok donma kasmalar yaşatıyor bana. Şu anda belirli bir bütçem yok ama sahibinden bir ilanda yaşadığım yerde 2500 TL'ye mi 9T buldum. Sizce adamla konuşup mi 9T'yi alınır mı? Yoksa biraz daha para biriktirip tavsiye edeceğiniz telefonlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Ben her zaman sıfır tercih ederim kitap hariç elektronik işde sıfır almak lazım ya para ödüyorsun sonuçta.

Aslında Samsung A06 derdim fiyatlar uçmuş ciddi sorunu yoksa alın gitsin hocam.

Adamın açıklamasına göre tek SIM kayıtlı, hiçbir sorunu yok. İhtiyaç fazlasından satıyorum yazmış, 6/128'miş.

Bütçe tam olarak kaç TL.

Dediğim gibi şu an bir işe giremediğim için bütçem yok. Okurken girebileceğim part time bir iş bulursam 8 10k arası olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı