Mi 9T alınır mı?

SonBilgisayar

Hectopat
Xiaomi Mi 9T almayı düşünüyorum ama biraz kararsızım, sizce alınır mı? Önerir misiniz?

Bence alınabilir. 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle cihazın tam ekran olması çok hoş duruyor.

Öncelikle telefondan beklentileriniz nedir? Aslında Mi 9T birçok beklentiyi karşılıyor. Şahsen ben memnunum. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Gerek oyunlardaki performansı olsun gerek kamerası, batarya performansı, çözünürlük vs. gayet iyi iş çıkarıyor.

Bütçem var ancak çevremdeki bazı arkadaşlarım kamerasına toz giriyor bozuluyor gibi şeyler söylediler ondan dolayı tereddüt ettim bide teknosadan alsam bi sıkıntı olur mu

Bütçem var ancak çevremdeki bazı arkadaşlarım kamerasına toz giriyor bozuluyor gibi şeyler söylediler ondan dolayı tereddüt ettim bide teknosadan alsam bi sıkıntı olur mu
Miui Türkiye Formunda çok sık dolaşıyorum, bu tür sorun yaşayıp da konu açan kimseyi göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…