Mi 9T alınır mı?

Bütçem var ancak çevremdeki bazı arkadaşlarım kamerasına toz giriyor bozuluyor gibi şeyler söylediler ondan dolayı tereddüt ettim bide teknosadan alsam bi sıkıntı olur mu
Hocam almadan önce yabancı forumlardan inceleme yapın derim çünkü bu telefonun dokunmatiğiyle ilgili bir problem var ve bunu bizzat deneyimledim.(Touch issue diye aratırsanız birçok video bulabilirsiniz.)

Hocam almadan önce yabancı forumlardan inceleme yapın derim çünkü bu telefonun dokunmatiğiyle ilgili bir problem var ve bunu bizzat deneyimledim.(Touch issue diye aratırsanız birçok video bulabilirsiniz.)
Ne gibi bir problem tam olarak? Ben de kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Ne gibi bir problem tam olarak? Ben de kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.
Hocam özellikle oyunlarda hissedilebilecek bir problem.Örneğin PUBG oynuyorsunuz ve 2 parmaktan fazla kullanmaya alışkınsanız dokunmatik hassasiyeti dengesizleşiyor,3 parmakla denedim son kullandığım parmağın yavaş algılaması gibi bir problemle karşılaştım youtube'da mi9t touch issue diye aratırsanız problemle ilgili birçok video mevcut.

Hocam özellikle oyunlarda hissedilebilecek bir problem.Örneğin PUBG oynuyorsunuz ve 2 parmaktan fazla kullanmaya alışkınsanız dokunmatik hassasiyeti dengesizleşiyor,3 parmakla denedim son kullandığım parmağın yavaş algılaması gibi bir problemle karşılaştım youtube'da mi9t touch issue diye aratırsanız problemle ilgili birçok video mevcut.
Oyun dışında bu sorunu yaşıyor musunuz sadece oyun sırasında mı ?

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum Mi9t memnunum, kamerasının tozlanma olayını hiç duymadım ve karşılaşmadım. Şu an o telefonla yazıyorum gayet güzel bir telefon note 8 pro güzel işlemci olarak fakat Amoled ekran farkı benim için daha önemli dersen Mi9t al. Ben aldığımda note 8 pro çıkmamıştı ama yine de Mi9t alırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı