enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 20 Ağustos 2023 #1 Failed to Mount system_root (invalid argument) hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya sistemini mi değiştirmem gerek? Hata görüntüsü: Dosya Ekleri 20230820_174628.jpg 167,1 KB · Görüntüleme: 93
Failed to Mount system_root (invalid argument) hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya sistemini mi değiştirmem gerek? Hata görüntüsü:
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 enzyyx dedi: Failed to Mount system_root (invalid argument) hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya sistemini mi değiştirmem gerek? Hata görüntüsü: Genişletmek için tıkla... Kullandığın TWRP’yi tekrar flashlayacaksın.
enzyyx dedi: Failed to Mount system_root (invalid argument) hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya sistemini mi değiştirmem gerek? Hata görüntüsü: Genişletmek için tıkla... Kullandığın TWRP’yi tekrar flashlayacaksın.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 20 Ağustos 2023 #3 deniyorum hemen hocam. BehzatAmirim dedi: Kullandığın TWRP’yi tekrar flashlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı aldım. Sanırım stock ROM kurmam gerekecek.
deniyorum hemen hocam. BehzatAmirim dedi: Kullandığın TWRP’yi tekrar flashlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı aldım. Sanırım stock ROM kurmam gerekecek.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 enzyyx dedi: deniyorum hemen hocam. Yine aynı hatayı aldım. Sanırım stock ROM kurmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... .img Stock ROM’u TWRP’den flashlamayı dene.
enzyyx dedi: deniyorum hemen hocam. Yine aynı hatayı aldım. Sanırım stock ROM kurmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... .img Stock ROM’u TWRP’den flashlamayı dene.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 20 Ağustos 2023 #5 BehzatAmirim dedi: İmg stock ROM'u TWRP'den flashlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Şu anda Mi Flash kurulu ve stock ROM'u indirdim. Normal şekilde kurduktan sonra farklı ROM deneyeceğim. @BehzatAmirim şöyle bir hata alıyorum mi flashda Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-20 182123.png 54 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleme: 20 Ağustos 2023
BehzatAmirim dedi: İmg stock ROM'u TWRP'den flashlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Şu anda Mi Flash kurulu ve stock ROM'u indirdim. Normal şekilde kurduktan sonra farklı ROM deneyeceğim. @BehzatAmirim şöyle bir hata alıyorum mi flashda
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #6 enzyyx dedi: Şu anda Mi Flash kurulu ve stock ROM'u indirdim. Normal şekilde kurduktan sonra farklı ROM deneyeceğim. @BehzatAmirim şöyle bir hata alıyorum mi flashda Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi .img ROM indirip TWRP üzerinden flashla.
enzyyx dedi: Şu anda Mi Flash kurulu ve stock ROM'u indirdim. Normal şekilde kurduktan sonra farklı ROM deneyeceğim. @BehzatAmirim şöyle bir hata alıyorum mi flashda Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi .img ROM indirip TWRP üzerinden flashla.