Mi 9T ghost touch yapıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Mi 9T siyah 64 GB kullanıyorum. Cihaz bazen ekran kirliyken sildiğimde benim dokunmalarımı algılamamaya ve kendi kendine bir yerlere basmaya başlıyor. Ses kısma ve güç tuşu ile yeniden başlatınca düzeliyor. Sebebi ne olabilir?

İlk çıktığında da vardı. Bazı modeller şans eseri bu arıza ile geliyor bir süre kendini gizliyor. Yeniden başlata başlata kullanacaksınız, şarj alışkanlıklarınıza dikkat ederseniz daha az rastlanacağına dair bir yazı görmüştüm bir yerde muhtemelen Çin Xiaomi forumlarından birisindeydi. O telefondan aynı anda 2 tane kullandım bende yoktu.

İlk çıktığında da vardı. Bazı modeller şans eseri bu arıza ile geliyor bir süre kendini gizliyor. Yeniden başlata başlata kullanacaksınız, şarj alışkanlıklarınıza dikkat ederseniz daha az rastlanacağına dair bir yazı görmüştüm bir yerde muhtemelen Çin Xiaomi forumlarından birisindeydi. O telefondan aynı anda 2 tane kullandım bende yoktu.

Cevabınız için teşekkürler. Yeniden başlattığımda düzeliyorsa yazılımsal mı olmalı yoksa donanımsal mı acaba?

Cevabınız için teşekkürler. Yeniden başlattığımda düzeliyorsa yazılımsal mı olmalı yoksa donanımsal mı acaba?
Rica ederim. İki türlü de olabilir zira hemen gelen 10 serisi ne kadar 9 serisi çok tutulmuş olsa da bu problemin üzerine çok gidilmeden unutulmasına yol açtı.

Aklıma gelmişken; Benim başıma bu hataların gelmeme sebebi belki sürekli olarak Custom Mi-Room kullanıyor oluşum da olabilirdi zira her hafta yeni bir beta rom denemek zorundaydım geribildirim vermek için. Güzel bir Mi-Room bulup flashlamayı deneyin ve gözlemleyin belki de problemin önüne geçebilirsiniz.

Rica ederim. İki türlü de olabilir zira hemen gelen 10 serisi ne kadar 9 serisi çok tutulmuş olsa da bu problemin üzerine çok gidilmeden unutulmasına yol açtı.

Aklıma gelmişken; benim başıma bu hataların gelmeme sebebi belki sürekli olarak Custom mi-room kullanıyor oluşum da olabilirdi zira her hafta yeni bir beta ROM denemek zorundaydım geribildirim vermek için. Güzel bir mi-room bulup flashlamayı deneyin ve gözlemleyin belki de problemin önüne geçebilirsiniz.

Cihazı rootlamak veya Custom ROM kurmak istiyorum, bilgim de var fakat cihazda Genshin Impact yüklü ve tekrar 22.5 GB'yi yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Keşke ilk cihazı aldığımda Bootloader kilidini açsaydım🙂

Cihazı rootlamak veya Custom ROM kurmak istiyorum, bilgim de var fakat cihazda Genshin Impact yüklü ve tekrar 22.5 GB'yi yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Keşke ilk cihazı aldığımda Bootloader kilidini açsaydım🙂
Xiaomi cihaz kullanıyorsanız ilk yapmanız gereken bu zaten zira Global ile bir yere kadar.

Yedek alın derdim ama geçeceğiniz Rom'da alacağınız yedeği tekrar yükleyemezsiniz. Diğer yandan eğer sadece apk ve obb dosyaları o kadar büyükse onları da bilgisayara atıp biraz zaman kazanabilirsiniz.

Xiaomi cihaz kullanıyorsanız ilk yapmanız gereken bu zaten zira global ile bir yere kadar.

Yedek alın derdim ama geçeceğiniz ROM'da alacağınız yedeği tekrar yükleyemezsiniz. Diğer yandan eğer sadece APK ve OBB dosyaları o kadar büyükse onları da bilgisayara atıp biraz zaman kazanabilirsiniz.

Sadece bu bile cihazı yavaşlamaya yetiyor😅 IMG_20230423_130136.jpg

Global ROM'dan fazlaca sıkılmaya başladım. Stabil ve bug olmayan PixelExperience ROM bulabilirsem geçmek güzel olurdu.

Sadece dosyayı bir yere kopyalasan yemez mi ?

Pixel Romları 9T'lerden sonraları için kullanmaya başladılar diye biliyorum bilgim yok sonuç ne olur onu da bilmiyorum tek bildiğim Rusların Mi-Room projesi o zamanlar durdurulmamıştı ve oyun için en iyisiydi ekran süresi olarakta en uzunuydu.

Sadece dosyayı bir yere kopyalasan yemez mi?

PC'de birkaç temizlik yaparsam kopyalayabilirim gibi.

Pixel ROM'ları 9T'lerden sonraları için kullanmaya başladılar diye biliyorum bilgim yok sonuç ne olur onu da bilmiyorum tek bildiğim Rusların mi-room projesi o zamanlar durdurulmamıştı ve oyun için en iyisiydi ekran süresi olarak da en uzunuydu.

Türkçe seçeneği mevcut muydu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı