Oguz_isl Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Yukarıda gördüğünüz gibi cihazıma bir ROM arıyorum. Bildiğiniz güzel ROM'lar var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 4 Çözümler 36 29 Ocak 2025 #2 Cihazınızda official LineageOS var. Info about davinci | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org LineageOS Downloads download.lineageos.org Desteklenmeyi bırakmış olması önemli değilse CRDroid var. Geriye kalan ROM'ların iyi olduğuun düşünmüyorum. Son düzenleme: 29 Ocak 2025
Cihazınızda official LineageOS var. Info about davinci | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org LineageOS Downloads download.lineageos.org Desteklenmeyi bırakmış olması önemli değilse CRDroid var. Geriye kalan ROM'ların iyi olduğuun düşünmüyorum.
Oguz_isl Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 mashiro dedi: Cihazınızda official LineageOS var. Info about davinci | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org LineageOS Downloads download.lineageos.org Desteklenmeyi bırakmış olması önemli değilse crDroid var. Geriye kalan ROM'ların iyi olduğuun düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal Roma göre avantajları var mı peki
mashiro dedi: Cihazınızda official LineageOS var. Info about davinci | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org LineageOS Downloads download.lineageos.org Desteklenmeyi bırakmış olması önemli değilse crDroid var. Geriye kalan ROM'ların iyi olduğuun düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal Roma göre avantajları var mı peki
enis26 Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gentoo Linux AMD Ryzen 7 5700X RTX 3060 12 GB 16 GB DDR4 RAM SAMSUNG 980 PRO 1 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #4 Oguz_isl dedi: Orijinal Roma göre avantajları var mı peki Genişletmek için tıkla... Var, daha gereksiz uygulamalarla gelmeyen, daha guncel Android surumu ile en son ki aylik guvenlik yamasi ile geliyor ve telefonun performansi daha iyi olabilir. Daha fazla avantaji veya dezavantajlar var.
Oguz_isl dedi: Orijinal Roma göre avantajları var mı peki Genişletmek için tıkla... Var, daha gereksiz uygulamalarla gelmeyen, daha guncel Android surumu ile en son ki aylik guvenlik yamasi ile geliyor ve telefonun performansi daha iyi olabilir. Daha fazla avantaji veya dezavantajlar var.