BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.941 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2019 #11 Pwieh dedi: Ben yeni teknolojiye merakım yüzünden değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Farkli markalara gecseydin en azindan. Üç telefon da başarılı cihazlar. Xiaomi ülkede alınabilecek en güzel cihazlari üretiyor.
Pwieh dedi: Ben yeni teknolojiye merakım yüzünden değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Farkli markalara gecseydin en azindan. Üç telefon da başarılı cihazlar. Xiaomi ülkede alınabilecek en güzel cihazlari üretiyor.
Despott Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2019 #12 Efenim mi9t almak istiyorum. Günlük kullanımda arayüzde hic takılma yaşadınızmı? Bu telefon beni kaç sene idare eder tahminen ?.
Efenim mi9t almak istiyorum. Günlük kullanımda arayüzde hic takılma yaşadınızmı? Bu telefon beni kaç sene idare eder tahminen ?.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.773 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #13 Despott dedi: Efenim mi9t almak istiyorum. Günlük kullanımda arayüzde hic takılma yaşadınızmı? Bu telefon beni kaç sene idare eder tahminen ?. Genişletmek için tıkla... Hiç takılma yaşamadım.
Despott dedi: Efenim mi9t almak istiyorum. Günlük kullanımda arayüzde hic takılma yaşadınızmı? Bu telefon beni kaç sene idare eder tahminen ?. Genişletmek için tıkla... Hiç takılma yaşamadım.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.939 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 3 Ekim 2019 #14 Mİ8SE Almayı düşünüyorum onun hakkındaki yorumların nedir? Şarj ne kadar gidiyor,3.5MM Jak girişini aratıyormu?
Mİ8SE Almayı düşünüyorum onun hakkındaki yorumların nedir? Şarj ne kadar gidiyor,3.5MM Jak girişini aratıyormu?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.773 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #15 bonz dedi: Mİ8SE Almayı düşünüyorum onun hakkındaki yorumların nedir? Şarj ne kadar gidiyor,3.5MM Jak girişini aratıyormu? Genişletmek için tıkla... 4.5-5 saat kadar gidiyor günlük. Jak girişini ise type c'li kulaklık alarak çözmüştüm Hala cayır cayır işe yarar bir telefon Garantili olarak alacaksan eğer mi 9 se ile aynı fiyat bandında.
bonz dedi: Mİ8SE Almayı düşünüyorum onun hakkındaki yorumların nedir? Şarj ne kadar gidiyor,3.5MM Jak girişini aratıyormu? Genişletmek için tıkla... 4.5-5 saat kadar gidiyor günlük. Jak girişini ise type c'li kulaklık alarak çözmüştüm Hala cayır cayır işe yarar bir telefon Garantili olarak alacaksan eğer mi 9 se ile aynı fiyat bandında.