Mi 9T Pro hızlı şarj olmuyor

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birdenbire hızlı şarj olmamaya başladı. Sadece hızlı şarj bozulduğu gün yağmurda biraz ıslandı telefon ama çok değil, ondan olacağını sanmıyorum. Hızlı şarj cihazına takınca çok yavaş şarj oluyor, ilk görseldeki gibi ve şarj olurken telefonla oynarsam şarj düşüyor. Normal hızlı şarj olmayan adaptör ve kabloya takınca normal şekilde yavaş şarj oluyor ve telefonla oynarken de şarjım yükseliyor yani çok daha iyi. Sorun hızlı şarj özelliğinin bozulması sanırım. Neden olabilir? Telefoncuya götürdüm, şarj soketine müdahale ettim dedi, düzelmedi sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj cihazınız veya kablonuz bozulmuş olabilir. Başka bir hızlı şarj cihazı denediniz mi?

Ayarlardan hızlı şarj özelliği kapanabiliyor veya fazla ısınınca otomatik olarak hızlı şarjı devre dışı bırakabiliyor. Eğer bunlardan biri değilse bir arıza oluşmuş da olabilir. Farklı bir telefoncuyla veya kendi servisi ile görüşün isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…