KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar hangisini almalıyım ve nedenini de yazarsanız sevinirim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Kasım 2019 #3 Tam olarak bütçeniz nedir? Xiaomi Mi 9T Pro modeline bakabilirsiniz.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #4 @weasy gerçek fanboyluk. Elbette P30. Ama Lite versiyonu değilse. Eğer P30 Lite (48MP) ise, Mi 9T.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #5 Sylveon dedi: Tam olarak bütçeniz nedir? Xiaomi Mi 9T Pro modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım.
Sylveon dedi: Tam olarak bütçeniz nedir? Xiaomi Mi 9T Pro modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Kasım 2019 #6 Artık 8 alınmamalı biraz ekleme yaparak donanım ve tasarım çok daha iyi olan XR alınmalı iPhone şart ise. iPhone XR 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al iPhone XR 64 GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, iPhone XR 64 GB ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Artık 8 alınmamalı biraz ekleme yaparak donanım ve tasarım çok daha iyi olan XR alınmalı iPhone şart ise. iPhone XR 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al iPhone XR 64 GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, iPhone XR 64 GB ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Kasım 2019 #7 Mithat Berhan dedi: Artık 8 alınmamalı biraz ekleme yaparak donanım ve tasarım çok daha iyi olan XR alınmalı iPhone şart ise. iPhone XR 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al iPhone XR 64 GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, iPhone XR 64 GB ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Daha ucuza bulunabiliyor ve bence Iphone alınacaksa XR öncesi olanlar alınmaz. KRALCAN dedi: 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız Android telefonlar nedir? Belki bıkmanızın nedeni bulunabilir.
Mithat Berhan dedi: Artık 8 alınmamalı biraz ekleme yaparak donanım ve tasarım çok daha iyi olan XR alınmalı iPhone şart ise. iPhone XR 64 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al iPhone XR 64 GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, iPhone XR 64 GB ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Daha ucuza bulunabiliyor ve bence Iphone alınacaksa XR öncesi olanlar alınmaz. KRALCAN dedi: 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız Android telefonlar nedir? Belki bıkmanızın nedeni bulunabilir.
V VolkanSrky Kilopat Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 14 22 Kasım 2019 #8 9t iyi güzel fakat onların sekmentinde değil
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 22 Kasım 2019 #9 Kamera olarak iPhone 8 tercih edin, ama arkadaşın dediği gibi iPhone XR alabilirsiniz bütçenizi yükseltip, Android isterseniz P30. Şahsen ben P30 seçerdim KRALCAN dedi: 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende Android sıktığı için IOS işletim sistemine geçtim ama eksikleri var, müzik indiremiyorum
Kamera olarak iPhone 8 tercih edin, ama arkadaşın dediği gibi iPhone XR alabilirsiniz bütçenizi yükseltip, Android isterseniz P30. Şahsen ben P30 seçerdim KRALCAN dedi: 5000 TL'ye kadar çıkıyorum fakat içimde sürekli bir iPhone sevdası var, bu zamana kadar Android'den bıktım. Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende Android sıktığı için IOS işletim sistemine geçtim ama eksikleri var, müzik indiremiyorum
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #10 Sylveon dedi: Daha ucuza bulunabiliyor ve bence Iphone alınacaksa XR öncesi olanlar alınmaz. Kullandığınız Android telefonlar nedir? Belki bıkmanızın nedeni bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Çıktığı günden beri Z1.
Sylveon dedi: Daha ucuza bulunabiliyor ve bence Iphone alınacaksa XR öncesi olanlar alınmaz. Kullandığınız Android telefonlar nedir? Belki bıkmanızın nedeni bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Çıktığı günden beri Z1.