Mi A1 ekranı şişik

Mert.Aksu

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600
Corsair Vengeance 8 GB 2400mhz
Asus ROG Strix 1050ti
Asus B350M-A Prime
Corsair SPEC-01
Corsair VS450 PSU
Meslek
System Support
Merhaba, telefona ekran değişimi yaptım. Modeli mi a1. montajını yapmadan ekranı test ettim her şey normaldi ekranda sıkıntı yok. Sorun şu ben ekranın montajını yaptıktan sonra kenarlarda açılma olduğunu fark ettim. Resimde de gördüğünüz gibi ekranın kenarlarında şişme yapmış gibi bir açık var. Ekran açıkken aralıktan ekranın beyaz arka ışığını görebiliyorum. Ekranı birden fazla sebepten dolayı iade edemiyorum bu sebeple bunu düzeltmek istiyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda fikri olan var mı? Baskı uygulandığında yerine oturuyor ama bıraktığınızda tekrar açılıyor. Batarya şişik değil sıfır taktım onu da. Şimdi ben bunu yapıştırmalı mıyım tam olarak nasıl bir işlem uygulamam gerekir?

Dosya Ekleri

• 25371465539929422095.jpeg
    25371465539929422095.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 48
2 olasılık var takarken montajlarken vida yerini yanlış taktınız baskı sonucu pil şişti ki yüksek ihtimal bu yada ekranın tırnaklarını tam oturtamadiniz

2 olasılık var takarken montajlarken vida yerini yanlış taktınız baskı sonucu pil şişti ki yüksek ihtimal bu yada ekranın tırnaklarını tam oturtamadiniz
Hocam hızlı cevap için çok saol. Ben ekranı çıtalı ve kasalı olarak aldım yalnızca anakartını eski ekrandaki kasadan yeniye taktım sıfır pili monte ettim ve arka kapağı kapattım. Ekrana veya pile müdehale etme şansım yok. Ekran muhtemelen daha önce başka biri tarafından montaj edilmiş kasalı olduğu için (yapıştırma olmadığı için) anlama şansım olmadı. Benden kaynaklı olmadığı kesin. Orası da hiç önemli değil aslında hocam. Pil şişik değil onun garantisini verebilirim ve tırnak oturtma mevzusuda söz konusu değil.

Bir de ekleme yapayım resimdeki baloncuk yanıltabilir ondan bahsetmiyorum ekran korumasında hava kabarcığı var. Sorun ekranın sağ ve sol kenarında bulunuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı