F Felix98 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aldığım hatayı video halinde çekip attım YouTube'a. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aldığım hatayı video halinde çekip attım YouTube'a.
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 20 Şubat 2022 #2 Kırmışsın telefonu. Koruyucu var mı ?
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 Bootloader kilidini açmışsınız ROM yüklemeyi denediniz mi?
F Felix98 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #4 muhammedqqw dedi: Bootloader kilidini açmışsınız ROM yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. GustavoFring62 dedi: Kırmışsın telefonu. Koruyucu var mı? Genişletmek için tıkla... Onu hallederim bir şekilde ama bu sorun çözülürmü çözülmezmi bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
muhammedqqw dedi: Bootloader kilidini açmışsınız ROM yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. GustavoFring62 dedi: Kırmışsın telefonu. Koruyucu var mı? Genişletmek için tıkla... Onu hallederim bir şekilde ama bu sorun çözülürmü çözülmezmi bilemiyorum.
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 ROM kurarsanız düzelecektir telefonu daha önce dosya aktarma moduna aldıysanız oradan dosyalarınızı alıp ROM kurmanızı tavsiye ederim.
ROM kurarsanız düzelecektir telefonu daha önce dosya aktarma moduna aldıysanız oradan dosyalarınızı alıp ROM kurmanızı tavsiye ederim.
F Felix98 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #6 Yok mu yardımcı olacak? muhammedqqw dedi: ROM kurarsanız düzelecektir telefonu daha önce dosya aktarma moduna aldıysanız oradan dosyalarınızı alıp ROM kurmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
Yok mu yardımcı olacak? muhammedqqw dedi: ROM kurarsanız düzelecektir telefonu daha önce dosya aktarma moduna aldıysanız oradan dosyalarınızı alıp ROM kurmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz?
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #7 Felix98 dedi: Yok mu yardımcı olacak? Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bootloader kilidini siz mi açtınız ? Felix98 dedi: Yokmu yardımcı olacak. Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini siz mi açtınız?
Felix98 dedi: Yok mu yardımcı olacak? Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... bootloader kilidini siz mi açtınız ? Felix98 dedi: Yokmu yardımcı olacak. Nasıl ROM kurabilirim yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini siz mi açtınız?
F Felix98 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #8 muhammedqqw dedi: bootloader kilidini siz mi açtınız ? Bootloader kilidini siz mi açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet ben açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022
muhammedqqw dedi: bootloader kilidini siz mi açtınız ? Bootloader kilidini siz mi açtınız? Genişletmek için tıkla... Evet ben açtım.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #9 Felix98 dedi: Evet ben açtım. Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırlamayı denediniz mi?
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #10 Felix98 dedi: Evet ben açtım. Genişletmek için tıkla... Neden peki ROM kurmak için mi? Eğer açtıysanız muhtemelen ROM kurmak için açıldığından haberdarsınızdır.
Felix98 dedi: Evet ben açtım. Genişletmek için tıkla... Neden peki ROM kurmak için mi? Eğer açtıysanız muhtemelen ROM kurmak için açıldığından haberdarsınızdır.