HusnuCan Hectopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 8 16 Aralık 2018 #1 Beyler, Xiaomi Mi A2 Lite'a twrp yükleyip root atacaktım fakat Wipe Data yaptım. Sonra Bootloop'da kaldı. Sürekli yeniden başlıyor. Miflash'la 5 tane stock rom flashladım. Aynı sorun yine. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2018
Beyler, Xiaomi Mi A2 Lite'a twrp yükleyip root atacaktım fakat Wipe Data yaptım. Sonra Bootloop'da kaldı. Sürekli yeniden başlıyor. Miflash'la 5 tane stock rom flashladım. Aynı sorun yine.
D DoubleDouble74 Kilopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 185 Çözümler 1 16 Aralık 2018 #2 Xiaomi fan sitesine sorabilirsin çok daha hızlı cevap alabilirsin. Android 9 yüklediğine emin misin çünkü anti roll back var telefonda.
Xiaomi fan sitesine sorabilirsin çok daha hızlı cevap alabilirsin. Android 9 yüklediğine emin misin çünkü anti roll back var telefonda.
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Şubat 2019 #3 Telefonun bootloader kilidi açık mı? Bootloader kilidi açık değilse mi flash ile rom flaslayamazsınız. Önce kilidi açmanız lazım.
Telefonun bootloader kilidi açık mı? Bootloader kilidi açık değilse mi flash ile rom flaslayamazsınız. Önce kilidi açmanız lazım.