fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 4 Aralık 2019 #1 Resim, müzik ve video yedeklemek için PC'me Mi A2 Lite cihazını bağlayıp seçeneklerden dosya aktarımını seçtim ve bilgisayardan klasörlere bakmaya başladım. Ama tüm resimler .tmp olarak görünüyor, ne yapabilirim?
Resim, müzik ve video yedeklemek için PC'me Mi A2 Lite cihazını bağlayıp seçeneklerden dosya aktarımını seçtim ve bilgisayardan klasörlere bakmaya başladım. Ama tüm resimler .tmp olarak görünüyor, ne yapabilirim?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Aralık 2019 #2 Google fotoğraflar üzerinde bulunan dosyalar öyle gözükür. Google fotoğraflar ile direkt bilgisayara indirebilirsin.
Google fotoğraflar üzerinde bulunan dosyalar öyle gözükür. Google fotoğraflar ile direkt bilgisayara indirebilirsin.