Mi A2 MIUI kurulumu

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün "miuiturkiye.net" sitesinde bu konuyu açmıştım. Söz konusu Xiaomi olunca, aklıma ilk olarak o site geldi, kusura bakmayın sayın yöneticiler. Neyse, konunun birisinde güzel bir şekilde anlatmışlar. Ben denedim olmadı. Denediğim şeyleri yazıyorum;
  • Öncelikle konuda verilen tüm dosyaları indirdim.
  • Daha sonra telefonu EDL moduna alarak, MiFlash 2016.04.01.0(64bit) ile MIUI 9'u telefonuma flaşladım.
  • Flaşlama bittikten sonra duyduğuma göre telefonun kendisini otomatik boot etmesi gerekiyormuş. Boot etmedi, 10-15 dakika sonra kendim EDL modundan çıkararak açtım.
  • Telefon açılırken bootloader kilidi açıldığı için onay istedi. Daha sonra telefon boot etmeye başladı.
  • Splash geldi ancak, telefon kendisini yeniden başlatmaya devam etti. -Hemen pes etmedim. 20 kere falan yeniden başladı telefon-
  • Fastboot moduna geçerek telefona Wayne-TWRP flaşladım ve oradan "Önbellek-Veri-Dalvik" bölümlerini temizledim.
  • Daha sonra TWRP klasörüne attığım MIUI 10 zip dosyasını telefona flaşladım ve telefonu yeniden başlattım.
  • Sonuç olarak tekrar bootloop oldu ve Android'i tekrar kurdum.
Bu da konuda anlatılanlar:
Rehber - [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

Acaba kurabilen varsa, yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
@FearlyGhost
Yok mu yardım edecek ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı