Mi Band 4 Alınabilecek Bir Cihaz mı?

_serkan_

Centipat
Yaklaşık 3 gün içinde Xiaomi Mi Band 4 satın almayı düşünüyorum. Bileklik daha çok spor yapanlar için (spor yapmıyorum vaktim olmuyor) ama çok şık duruyor. Normal saat takmayı sevmiyorum, iyi bir akıllı saatin de fiyatları hayli uçuk durumda. Ben de saat olarak Mi Band 4 kullanmayı düşünüyorum. İnternette ortalama 200-220 TL aralığında satılıyor. İlk kez akıllı bileklik alacağım. Sizce pişman olur muyum alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır pişman olmazsınız, ben ağır saatler sevmediğim için mi band 3 aldım, çok memnunum normal saat olarak kullanabilirsiniz illede spor yapmanıza gerek yok.

Rahatça alabilirsiniz koşu harici tüm sporlarda işinizi görür.

Mi Band 3 var bende. Bende aynı sizin gibi düşünüp akıllı saatler çok pahalı olduğu için ve klasik saat kullanmak istemediğim için aldım. Gayet güzel bir şekilde işimi görüyor. Yürüyüş yapıyorum mesafe, adım ve kalori bilgilerini görüyorum. Gece uyku bilgilerini alıyorum. Hava durumu, uygulama bildirimleri gibi işlevleri de var. Telefona sürekli bağlı tutmuyorum şarjı 35 gün kadar da gidiyor. Mi Band 4' de ise renkli ve az biraz daha büyük ekran var oda üzmeyecektir.

Alınır. Yanlış hatırlamıyorsam müzik kontrolü de vardı Mi Band 4'te. Bu genelde bilekliklerde olmayan bir özellik. Mi Band 4'ün fonksiyonlarının birçoğu akıllı saate benziyor ayrıca f/p oranı da gayet iyi.

Hayır pişman olmazsınız, ben ağır saatler sevmediğim için mi band 3 aldım, çok memnunum normal saat olarak kullanabilirsiniz illede spor yapmanıza gerek yok.
Bilgi için teşekkürler. Birşey daha sorucam ekrandaki yazılar keskin mi? Yani pikseller görünüyor mu?

Uzun süre Mİ Band 2 kullandım ve şunu diyebilirim marka işini iyi yapıyordu fakat 1-2 arkadaşım da bu sıralar Mİ Band 4 aldı. Güzel bir cihaz ama Ekranı çok belli oluyor, özellikle güneşte o gri ekran kendini çok fazla belli ediyor ve güzel durmuyor. Alacaksan haberin olsun.

Çoktan sipariş verdim yapacak birşey yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…