Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 8 Ağustos 2021 #1 Mi Band 4 bileklik aldım fakat duşa girdiğimde kendi kendine bir yerlere girdi. Ben bununla denize girsem bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Mi Band 4 bileklik aldım fakat duşa girdiğimde kendi kendine bir yerlere girdi. Ben bununla denize girsem bir şey olur mu?
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 8 Ağustos 2021 #2 Eskilerdenn dedi: Mi Band 4 bileklik aldım fakat duşa girdiğimde kendi kendine bir yerlere girdi. Ben bununla denize girsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Suda olduğu için sanki sen dokunmuşsun gibi anlıyor normal bir durum. Bende de oluyordu. Suya soktum sorun olmadı.
Eskilerdenn dedi: Mi Band 4 bileklik aldım fakat duşa girdiğimde kendi kendine bir yerlere girdi. Ben bununla denize girsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Suda olduğu için sanki sen dokunmuşsun gibi anlıyor normal bir durum. Bende de oluyordu. Suya soktum sorun olmadı.
rainman23 Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #3 Denize girme, havuza girebilirsin.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Ağustos 2021 #4 1.5 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum denize girerken pin kodunu açıyorum şifre oldugu için bir yerlere girmiyor.
1.5 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum denize girerken pin kodunu açıyorum şifre oldugu için bir yerlere girmiyor.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 8 Ağustos 2021 #5 ReznooW dedi: 1.5 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum denize girerken pin kodunu açıyorum şifre oldugu için bir yerlere girmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
ReznooW dedi: 1.5 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum denize girerken pin kodunu açıyorum şifre oldugu için bir yerlere girmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Ağustos 2021 #6 Eskilerdenn dedi: Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben duşa denize havuza girdim sorun olmadı.
Eskilerdenn dedi: Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben duşa denize havuza girdim sorun olmadı.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 8 Ağustos 2021 #7 ReznooW dedi: Ben duşa denize havuza girdim sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam sağol.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 8 Ağustos 2021 #8 Eskilerdenn dedi: Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam geçirmez. Ben kendim tamamen suya soktum bir şey olmadı. 50 Metreye kadar suya dayandığı söyleniyor.
Eskilerdenn dedi: Tamam denize girerken su geçirmez yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam geçirmez. Ben kendim tamamen suya soktum bir şey olmadı. 50 Metreye kadar suya dayandığı söyleniyor.