Mi Band 5 Alınır mı?

Uygulamayı açtığınız zaman veriler senkronize oluyor. Bildirimler uygulamayı açmanıza gerek kalmadan anında geliyor. Ben de SE ile kullanıyorum. Uyum sorunu yok. Uygulama 296MB alan kaplıyor telefonda.
:/ Birazcık yüksekmiş ama ne yapalım bi şekil yer ayarlayacağız artık kendisine. Teşekkür ederim cevapların için. Acaba sen ne kadara aldın? 261 iyi bir fiyat mı beklemek daha mı mantıklı olur? Kordonlarını vs nereden alabilirim fikriniz var mı

Ben aldığımda 258 TL fiyatı varmış. 50 TL kuponum ile 208 TL’ye geldi bana. Kordonlar alışveriş sitelerinde satılıyor.
Şu tarz kordonlar bakmaya çalışıyorum ama hep 100-150 arasında. Saat kadar fiyatı var şaşırtıcı derecede. Yurt dısı sitelerde var mıdır ki?

Hayır. Orijinal kordon ile kullanıyorum. Bana daha kullanışlı geliyor. Varlığıyla yokluğu bir oluyor.
Cevaplarınız için teşekkür ederim, steam kullanıyor musunuz acaba? Eğer kullanıyorsanız Bana istek yollayabilir misiniz? Tesekkür ederim tekrardan ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…