Çözüldü Mi Band 5 global versiyonda Türkçe dil desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Denizzz0

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi Mi Band 5 almak istiyorum ama global de Türkçe dil desteği var mı bilmiyorum sizce global mi almalıyım yoksa Türkiye versiyonu mu?

Çözüm
Xiaomi Mi Band 5 almak istiyorum ama global de Türkçe dil desteği var mı bilmiyorum sizce global mi almalıyım yoksa Türkiye versiyonu mu?

Hocam Türkiye versiyonu diye bir şey yoktur global versiyon ve Çin versiyondan başka versiyon yoktur global versiyonu alırsanız tüm akıllı saat/bilekliklerde dil desteği olmasa bile bir zaman sonra gelir. Türkçe dil desteği vardır.

Hocam Türkiye versiyonu diye bir şey yoktur global versiyon ve Çin versiyondan başka versiyon yoktur global versiyonu alırsanız tüm akıllı saat/bilekliklerde dil desteği olmasa bile bir zaman sonra gelir. Türkçe dil desteği vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…