mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 17 Aralık 2022 #11 Ben saati özellikle köpürtüyorum duşta 1 yıldır hiçbir şey olmuyor.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 17 Aralık 2022 #12 NesQ dedi: Mi Band 6 kullanıyorum duşa vs giriyorum. Şampuan ve kimyasallar saate geliyor. Bunlar zarar verir mi özelliklede sıcak su zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Mi Band 4 ile giriyorum bir sıkıntı yaşamadım 3 yılda. Hala taş gibi nazar değmesin .
NesQ dedi: Mi Band 6 kullanıyorum duşa vs giriyorum. Şampuan ve kimyasallar saate geliyor. Bunlar zarar verir mi özelliklede sıcak su zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Mi Band 4 ile giriyorum bir sıkıntı yaşamadım 3 yılda. Hala taş gibi nazar değmesin .
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 17 Aralık 2022 #13 Bende Mi Band 6 kullanıyorum. Kullanım kılavuzunda elde bulaşık yıkarken yüzme havuzunda veya kıyıya yakın yerlerde yüzerken takılabilir ama sıcak duş veya saunada kullanılmaz yazıyor.
Bende Mi Band 6 kullanıyorum. Kullanım kılavuzunda elde bulaşık yıkarken yüzme havuzunda veya kıyıya yakın yerlerde yüzerken takılabilir ama sıcak duş veya saunada kullanılmaz yazıyor.