Mi Band 6 mı yoksa Samsung fit 2 mi?

LADES312

Hectopat
Daha fazla  
Kararsız kaldım. Hangisini almalıyım? Samsung telefonum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbirine benzer özellik sunuyor, Mi Band 6'nın ekranı 1, 56", Samsung 1, 1". Pil ömürleri birbirlerine yakın. Samsun 5 antrenman modu var, Mi Band da 30 fitnis modu var.

Ben olsam Mi Band 6 alırdım. Saati kordondan çıkarmadan şarj için manyetik şarj var, Samsung da da şarj kısmı altta ama nasıl şarj edilebileceğini bilmiyorum.

Eğer cidden ihtiyacın yoksa giyilebilir teknolojler gerçekten bir işine yaramaz gende almak istiyorsan özellik bakımından Xiaomi servis bakımından Samsung.

Eğer cidden ihtiyacın yoksa giyilebilir teknolojler gerçekten bir işine yaramaz gende almak istiyorsan özellik bakımından Xiaomi servis bakımından Samsung.

Pekala bende akıllı bir çakma saat var onu kullansam her şeye izin versem telefon erişimi kişiler vs bir şey olur mu?

1 yıl geçmiş ama cevaplamak istedim yanlış bilgi olmasın diye Galaxy Fit 2 de gerçekten 5 antrenman modu var ama programını yüklerseniz 100'e kadar antrenman modu var maksimum 10 tane eklenebiliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221020-213603_Samsung Health.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…