Huawei band 8 düşünüyordum ama cihaz Türkiye'ye geldi 1200TL gibi fiyatı var. İçinde 3 4 oyun olması cezbetti biraz. Sizce alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?
Benim şahsi fikrim Huawei band 8 daha iyi. Neden diye sorarsan bu seride teknolojik olarak eskisine göre daha iyi uyku takibi, kalp ve nabız sensöründe daha ileriye gitmişler. Zaten Huawei sağlık takibi konusunda Mi band'e göre daha iyi.
Huawei band 8 düşünüyordum ama cihaz Türkiye'ye geldi 1200TL gibi fiyatı var. İçinde 3 4 oyun olması cezbetti biraz. Sizce alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz?
Mi Band'ler eskisi kadar yenilik sunmuyor ayni tasarim biraz daha buyuk ekran o kadar, yukarda da belirtildigi gibi Huawei'in modelleri saglik takibi ve sensor tutarliligi konusunda daha basarili.
Bende alacağım ama daha önce n11 trendyol hb gibi sitelerden alışveriş yaptığım için bu yerden hiç birşey almadım uygulama yorumlarında hep telefonlarını kötülemişler.Bir kisi ürünün gelmediğini ve para iadesi yapılmadığını söylemiş uygulama bu Mi Store - Apps on Google Play
Mi Band'ler eskisi kadar yenilik sunmuyor ayni tasarim biraz daha buyuk ekran o kadar, yukarda da belirtildigi gibi Huawei'in modelleri saglik takibi ve sensor tutarliligi konusunda daha basarili.
Mi Band'ler eskisi kadar yenilik sunmuyor ayni tasarim biraz daha buyuk ekran o kadar, yukarıda da belirtildigi gibi Huawei'in modelleri saglik takibi ve sensor tutarliligi konusunda daha basarili.