Mi Band 8 mi Mi Band 7 mi?

rick holmes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir akıllı bileklik almak istiyorum ve aklımda Mi Band 8 var. Fiyatı da şu an fena değil ama aklıma bir şey takıldı. Bu Mi Band 8'in ekranı Mi Band 7'den daha mı büyük, yani bilekteyken nasıl duruyor? Ben kaba görünen şeylerden nefret ederim. İnce zarif durmalı bilekte, kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse güzel olur.

Bir de Mi Band 7'nin fiyatı 800 TL, Mi Band 8'in fiyatı 940 TL sizce hangisini almalıyım? Aralarındaki farka değer mi bu fiyat?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Mi Band 8. Hem şarj süresi daha iyi hem de otomatik parlaklık özelliği çok iyi benim için, sürekli ayar yapmama gerek kalmıyor. Ayrıca Xiaomi 60 hz yenileme hızına sahip. Telefonunuz Huawei değilse ek olarak Huawei App uygulamasını apk olarak indirmeniz, sonrasında da Huawei Health uygulamasını indirmeniz lazım. Ben 2 bilekliğin de uygulamalarını kullandım. Xiaomi daha kullanıcı dostuyken Huawei daha detaylı bilgi veriyor bazı sağlık ölçümlerinde ama çok da takılmadım ona. Ama Huawei'de bulunan fiziksel tuş ile menülerde gezdikten sonra tek tıkla ana ekrana dönebiliyorsunuz, Xiaomi'deki gibi sürekli kaydır kaydır yapmanıza gerek yok. Ayrıca Huawei'de yukardan kaydırdığınızda gelen kısayol ekranı daha detaylı. Xiaomi'de emojilerin bazıları desteklenirken Huawei'de desteklenmiyor. İki bileklik de İphone telefonlarda gelen aramalara hazır cevap mesaj desteğini sunmuyor maalesef. Xiaomi'nin artısı gelen aramaları yok sayarak telefonda da gelen aramayı susturabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…