Mi Band 8 vs Redmi Watch 3 active

Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir? Watch 3 Active'de arama yapabiliyoruz. Ve ekranı daha büyük fakat IPS bir ekran mevcut. Mi Band 8 de AMOLED ekran mevcut fakat arama yapılamıyor ve ekran küçük. Kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir? İlk akıllı saatim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arama özelliğini kullanacaksanız 3 active. Öbür türlü mi 8.(mi 8 kardaninda mini oyunlar oynanabiliyor.)Kendimde bu butcelerde akilli saat bakiyorum HK9+ ile Mi Band 8 arasindayim.

Eğer arama özelliğini kullanacaksanız 3 active. Öbür türlü mi 8.(mi 8 kardaninda mini oyunlar oynanabiliyor.)Kendimde bu butcelerde akilli saat bakiyorum HK9+ ile Mi Band 8 arasindayim.

Hocam aramayı kullanir miyim hiç bilmiyorum kullanabilirim kullanmayadabilirim emin değilim ama ilk akıllı saatim olacağından belli olmaz. Sizce ne yapmalıyım. Active 3 kötü mü? Active 3 un alt çentigi çok büyük gibi ama emin değilim rahatsız edermi acaba?

Hocam ikinci el Watch 3 nasıl gider sizce?

Son düzenleme:

Ben Watch 3 le ilgilenmedim pek yorum yapmam doğru olmaz.

Sizce almali miyim Watch 3 active üzermi beni? Enes özer diye bir kanaldan izlemiştim sanırım ismi yanlış olabilir gözüme güzel gelmişti orada.

Evet ben de onu izliyorum varsa incelemesi. Mi Band 8'i de inceledi onu izleyip karara verebilirsinizmmi band bence daha iyi ama oznel konu.

Hocam alttaki çentik rahatsız ediyor mu ve çok tema ekleniyormuş sanırım doğru mu? Birini eklemek için birini silmekmi gerek? Ayrıca şarjı nasıl gidiyor?

Çentik beni rahatsız etmiyor. Evet tema sadece 2 tane ekleniyor fakat o da benim için sorun değil. Şarjı da benim için yeterli. Ben Smart band 8 Pro ile Watch 3 active arasında kalmıştım bunu seçtim sonuçta saate o kadar para verirken insan konuşma olmasını ister.

Hocam 2 tema eklenebiliyor ama geri silinip farklı eklenebiliyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…