Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 16 Aralık 2023 #1 Mi Band 8 almayı düşünüyorum, NFC bulunuyor mu bulunuyorsa bonus flaşı tanımlayabilir miyim temassız ödeme için?
Mi Band 8 almayı düşünüyorum, NFC bulunuyor mu bulunuyorsa bonus flaşı tanımlayabilir miyim temassız ödeme için?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 16 Aralık 2023 #2 Var ama bildiğim kadarıyla NFC destekli model sadece Çin de satılıyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 16 Aralık 2023 #3 Tesla Bobini dedi: Var ama bildiğim kadarıyla NFC destekli model sadece Çin de satılıyor. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş hocam. Mi Band 8'i önerir misiniz hocam çoktandır almayı düşünüyorum.
Tesla Bobini dedi: Var ama bildiğim kadarıyla NFC destekli model sadece Çin de satılıyor. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş hocam. Mi Band 8'i önerir misiniz hocam çoktandır almayı düşünüyorum.
legendnoobe Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Aralık 2023 #4 Mi Band 7 Pro kullanıyorum ürün 1,5 yıllık olmasına rağmen güncelleme gelmiyor diyebilirim tek bu saatemi özel bilmem ama Xiaomi güncelleme işini önemsemiyorlar gibi geliyor bana ve kadran özelliği çok azdı Mi Band 7 Pro da ama 8'i bilmiyorum.
Mi Band 7 Pro kullanıyorum ürün 1,5 yıllık olmasına rağmen güncelleme gelmiyor diyebilirim tek bu saatemi özel bilmem ama Xiaomi güncelleme işini önemsemiyorlar gibi geliyor bana ve kadran özelliği çok azdı Mi Band 7 Pro da ama 8'i bilmiyorum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 16 Aralık 2023 #5 Rob dedi: Kötü olmuş hocam. Mi Band 8'i önerir misiniz hocam çoktandır almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Huawei Band 8 alın o daha iyi.
Rob dedi: Kötü olmuş hocam. Mi Band 8'i önerir misiniz hocam çoktandır almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Huawei Band 8 alın o daha iyi.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 19 Aralık 2023 #6 Tesla Bobini dedi: Huawei Band 8 alın o daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre mi band daha hoş duruyor huawei pek güzel durmuyor.
Tesla Bobini dedi: Huawei Band 8 alın o daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bana göre mi band daha hoş duruyor huawei pek güzel durmuyor.