Mi Band 9 vs Mi Band 8

Ekran görüntü canlılığı ve akıcılığı beni tatmin etti Mi Band 9'un, daha öncesinde Mi Band 6 kullanıyordum. Eğer sizin için 350 TL çok büyük bir fark değilse öneririm.

Ben karşılaştırma videosu izlediğimde pek bir fark göremedim, şarjının gitmesini biraz iyileştirmişler ama bence alıyorken güncel olanı almak daha iyidir. Hiç yoktan 500₺/1000₺ üzeri kuponlarla bi 100₺ daha indirimli alırsın.

Ekran görüntü canlılığı ve akıcılığı beni tatmin etti Mi Band 9'un, daha öncesinde Mi Band 6 kullanıyordum. Eğer sizin için 350 TL çok büyük bir fark değilse öneririm.
8 ve 9'da ekran yenileme 50hz ama öncesinde yoktur.

Peki 8 alsam üzülür müyüm Mi Band'e göre 1.300 pahalı bemce biraz beklersek fiyat dengelenir ama beklemek istemiyorum 8 alıp geçsem üzülür müyüm?

Peki 8 alsam üzülür müyüm Mi Band'e göre 1.300 pahalı bemce biraz beklersek fiyat dengelenir ama beklemek istemiyorum 8 alıp geçsem üzülür müyüm?
Herkesin maddi durumu farklı, aradaki farkın değip değmeyeceğine sen karar vereceksin. YouTube'tan karşılaştırma videolarına bir göz at öyle karar ver.

Herkesin maddi durumu farklı, aradaki farkın değip değmeyeceğine sen karar vereceksin. YouTube'tan karşılaştırma videolarına bir göz at öyle karar ver.

Yani durum meselesi değil çok sükur o konular sorun değil fakat şimdi ben 1.300'e alsam iki ay sonra. 1100'e düşse üzülürum yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı