daenerys targaryen Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Mi Band'lar ile bilgisayar kilidinin açılabilineceğini duymuşutum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10.
Arkadaşlar Mi Band'lar ile bilgisayar kilidinin açılabilineceğini duymuşutum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10.
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.050 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2019 #2 daenerys targaryen dedi: Arkadaşlar Mi Band'lar ile bilgisayar kilidinin açılabilineceğini duymuşutum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bilgisayarında Bluetooth olması şart diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
daenerys targaryen dedi: Arkadaşlar Mi Band'lar ile bilgisayar kilidinin açılabilineceğini duymuşutum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İşletim sistemim: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bilgisayarında Bluetooth olması şart diye düşünüyorum.
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 20 Temmuz 2019 #3 Mi Band'lerde bağlı bulunduğu cihazın kilidini kaldırma gibi bir özellik var. Bilgisayar ile hiç denemedim. Bir yolu elbet vardır. Artı 0 Eksi
Mi Band'lerde bağlı bulunduğu cihazın kilidini kaldırma gibi bir özellik var. Bilgisayar ile hiç denemedim. Bir yolu elbet vardır.