arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 920 Çözümler 4 29 Aralık 2024 #1 Şu anda elimde boşta bir monitör var onu televizyon yapacağım alınır mı? Alternatifleremi göz atmalıyım.
Şu anda elimde boşta bir monitör var onu televizyon yapacağım alınır mı? Alternatifleremi göz atmalıyım.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 29 Aralık 2024 #2 Monitör 4K ise alabilirsiniz. Güzel bir cihaz, ama Next gibi başka cihaz alternatifleri de var. Detaylıca araştırmanızı ve tek bir cihaza yönelmemenizi tavsiye ederim.
Monitör 4K ise alabilirsiniz. Güzel bir cihaz, ama Next gibi başka cihaz alternatifleri de var. Detaylıca araştırmanızı ve tek bir cihaza yönelmemenizi tavsiye ederim.
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 29 Aralık 2024 #3 arabacı adam dedi: Şu anda elimde boşta bir monitör var onu televizyon yapacağım alınır mı? Alternatifleremi göz atmalıyım. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyata bakmak istersen Xiaomi Mİ Stick var. Hem kaba durmaz monitör için.
arabacı adam dedi: Şu anda elimde boşta bir monitör var onu televizyon yapacağım alınır mı? Alternatifleremi göz atmalıyım. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyata bakmak istersen Xiaomi Mİ Stick var. Hem kaba durmaz monitör için.
Zehgirci Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 31 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fitness eğitmeni 29 Aralık 2024 #4 Mi box'ı bayadır kullanıyorum gayet memnunum bilginiz olsun.
I IamGazoz16 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 155 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2024 #5 Next ürünleri de işinizi görür. Xiaomi'ye göre depolama alanları daha fazla. Ben kullanıyorum ve memnunum. Fiyatları da daha uygun.
Next ürünleri de işinizi görür. Xiaomi'ye göre depolama alanları daha fazla. Ben kullanıyorum ve memnunum. Fiyatları da daha uygun.