E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Ekim 2023 #1 Buna yakın fiyatlara veya daha ucuza öneriniz var mı? Yoksa bunumu almalıyım? Not: Sadece Steam Link için kullanacağım. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-2nd-gen-p-HBCV00004BAHGM?magaza=Koycebine&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.99.7 veya bunlar alınırmı ? https://www.hepsiburada.com/next-start-4k-tv-box-p-HBCV00004FSS9H?magaza=Elmak%20Elektromarket&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.3 https://www.hepsiburada.com/turkcell-tv-plus-ready-4k-p-HBCV00000PNZ8J?magaza=kuyuteknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.41.5 Son düzenleme: 26 Ekim 2023
Buna yakın fiyatlara veya daha ucuza öneriniz var mı? Yoksa bunumu almalıyım? Not: Sadece Steam Link için kullanacağım. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-2nd-gen-p-HBCV00004BAHGM?magaza=Koycebine&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.99.7 veya bunlar alınırmı ? https://www.hepsiburada.com/next-start-4k-tv-box-p-HBCV00004FSS9H?magaza=Elmak%20Elektromarket&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.3 https://www.hepsiburada.com/turkcell-tv-plus-ready-4k-p-HBCV00000PNZ8J?magaza=kuyuteknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.41.5
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 26 Ekim 2023 #2 2. nesil Xiaomi Mi Box S modeli sizi fazlasıyla yetecektir. İleriye dönük olmasından ötürü tercihimdir. Not: 1. nesil modeli kullanmaktay(d)ım.
2. nesil Xiaomi Mi Box S modeli sizi fazlasıyla yetecektir. İleriye dönük olmasından ötürü tercihimdir. Not: 1. nesil modeli kullanmaktay(d)ım.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #3 Ben 4K kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ekim 2023 #4 Amazon.com.tr
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Ekim 2023 #5 Lady Hellbender dedi: 2. nesil Xiaomi Mi Box S modeli sizi fazlasıyla yetecektir. İleriye dönük olmasından ötürü tercihimdir. not: 1. nesil modeli kullanmaktay(D)ım. Genişletmek için tıkla... 1. nesil ile arasında ne fark var? temmuzz dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu kadar çıkmaya gerek var mı Steam Link destekleyen mağzası olsa yeter. drjacob dedi: Ben 4K kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 1. nesil mi hocam, memnun musunuz?
Lady Hellbender dedi: 2. nesil Xiaomi Mi Box S modeli sizi fazlasıyla yetecektir. İleriye dönük olmasından ötürü tercihimdir. not: 1. nesil modeli kullanmaktay(D)ım. Genişletmek için tıkla... 1. nesil ile arasında ne fark var? temmuzz dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu kadar çıkmaya gerek var mı Steam Link destekleyen mağzası olsa yeter. drjacob dedi: Ben 4K kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 1. nesil mi hocam, memnun musunuz?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #6 emirhannk dedi: 1. nesil ile arasında ne fark var? Bu kadar çıkmaya gerek var mı Steam Link destekleyen mağzası olsa yeter. 1. nesil mi hocam, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 1. nesil, Android 12 almadı zaten alması da bir şey değiştirir mi bilmem, YouTube açıyorum sadece Netflix bir de bazen onun dışında yok.
emirhannk dedi: 1. nesil ile arasında ne fark var? Bu kadar çıkmaya gerek var mı Steam Link destekleyen mağzası olsa yeter. 1. nesil mi hocam, memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 1. nesil, Android 12 almadı zaten alması da bir şey değiştirir mi bilmem, YouTube açıyorum sadece Netflix bir de bazen onun dışında yok.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Ekim 2023 #7 drjacob dedi: 1. nesil, Android 12 almadı zaten alması da bir şey değiştirir mi bilmem, YouTube açıyorum sadece Netflix bir de bazen onun dışında yok. Genişletmek için tıkla... Hocam evdeyseniz eğer, Play Store da Steam Link var mı bakar mısınız?
drjacob dedi: 1. nesil, Android 12 almadı zaten alması da bir şey değiştirir mi bilmem, YouTube açıyorum sadece Netflix bir de bazen onun dışında yok. Genişletmek için tıkla... Hocam evdeyseniz eğer, Play Store da Steam Link var mı bakar mısınız?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #8 emirhannk dedi: Hocam evdeyseniz eğer, Play Store da Steam Link var mı bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yanında değilim makinenın yanına geçince bakayım.
emirhannk dedi: Hocam evdeyseniz eğer, Play Store da Steam Link var mı bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yanında değilim makinenın yanına geçince bakayım.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Ekim 2023 #9 drjacob dedi: Hocam şu an yanında değilim makinenın yanına geçince bakayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum.
drjacob dedi: Hocam şu an yanında değilim makinenın yanına geçince bakayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bekliyorum.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 26 Ekim 2023 #10 emirhannk dedi: 1. nesil ile arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Yapılan Değişiklikler1. Nesil2. NesilHDMI2.0a2.1Bluetooth4.25.2Android OS811CPUCortex A53Cortex A55GPUARM Mali 450ARM Mali G31 MP2 Play Store'da Steam Link uygulaması haliyle mevcut, zamanında bu video ile süreç ilerlemiştim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: Güncel video ile bağlantı değiştirildi.
emirhannk dedi: 1. nesil ile arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... Yapılan Değişiklikler1. Nesil2. NesilHDMI2.0a2.1Bluetooth4.25.2Android OS811CPUCortex A53Cortex A55GPUARM Mali 450ARM Mali G31 MP2 Play Store'da Steam Link uygulaması haliyle mevcut, zamanında bu video ile süreç ilerlemiştim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: Güncel video ile bağlantı değiştirildi.