eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 14 Nisan 2021 #1 Sürekli tanımadığım bir cihaz eşleşme istiyor ve sürekli iptale basıyorum. Bluetooth kapatma gibi bir şey var mı?
Sürekli tanımadığım bir cihaz eşleşme istiyor ve sürekli iptale basıyorum. Bluetooth kapatma gibi bir şey var mı?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 14 Nisan 2021 #2 Pil kısmının oradaki tuşa uzunca basın logo yanıp sönecektir. Böylece başka bir cihaz arayacak.
Z Zaerex Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 53 14 Nisan 2021 #3 MESs¹¹ dedi: Pil kısmının oradaki tuşa uzunca basın logo yanıp sönecektir. Böylece başka bir cihaz arayacak. Genişletmek için tıkla... Sen soruyu anlamamışsın.
MESs¹¹ dedi: Pil kısmının oradaki tuşa uzunca basın logo yanıp sönecektir. Böylece başka bir cihaz arayacak. Genişletmek için tıkla... Sen soruyu anlamamışsın.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 14 Nisan 2021 #4 Zaerex dedi: Sen soruyu anlamamışsın. Genişletmek için tıkla... Anlatamamış. Sen anlat bari.
Z Zaerex Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 53 14 Nisan 2021 #5 MESs¹¹ dedi: Anlatamamış. Sen anlat bari. Genişletmek için tıkla... Tanımadığı cihazlara bluetooth'u kapatmak istiyor. Görülmesin istiyor. Şimdi anladın mı?
MESs¹¹ dedi: Anlatamamış. Sen anlat bari. Genişletmek için tıkla... Tanımadığı cihazlara bluetooth'u kapatmak istiyor. Görülmesin istiyor. Şimdi anladın mı?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 14 Nisan 2021 #6 Zaerex dedi: Tanımadığı cihazlara Bluetooth'u kapatmak istiyor. Görülmesin istiyor. Şimdi anladın mı? Genişletmek için tıkla... Anladım abi.
Zaerex dedi: Tanımadığı cihazlara Bluetooth'u kapatmak istiyor. Görülmesin istiyor. Şimdi anladın mı? Genişletmek için tıkla... Anladım abi.