Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Selam Mi Box S almayı düşünüyorum. Daha önceden almış olduğum Tod TV paketi de var. Mi Box'tan Tod TV kullanarak maç izleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Selam Mi Box S almayı düşünüyorum. Daha önceden almış olduğum Tod TV paketi de var. Mi Box'tan Tod TV kullanarak maç izleyebilir miyim?
ok3902 Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 21 Ocak 2024 #2 Zwsup dedi: Selam Mi Box S almayı düşünüyorum. Daha önceden almış olduğum tod TV paketi de var. Mi Box'tan tod TV kullanarak maç izleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet izlenir. Mi Box S alacaksanız ikinci nesil olanını alın lütfen.
Zwsup dedi: Selam Mi Box S almayı düşünüyorum. Daha önceden almış olduğum tod TV paketi de var. Mi Box'tan tod TV kullanarak maç izleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet izlenir. Mi Box S alacaksanız ikinci nesil olanını alın lütfen.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 21 Ocak 2024 #3 Hocam merhaba, tabii ki de izleyebilirsiniz İyi sosyaller.