M Mustafa Söylemez Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #1 Televizyondan Netflix izlemek için düşünüyorum. İkinci el PS daha mantıklı geldi. Sizce hangisini alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Televizyondan Netflix izlemek için düşünüyorum. İkinci el PS daha mantıklı geldi. Sizce hangisini alayım?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Şubat 2020 #2 Mustafa Söylemez dedi: Televizyondan Netflix izlemek için düşünüyorum. İkinci el PS daha mantıklı geldi. Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Sadece netflix için ise ps3 daha iyi arada pes falan atarsınız Ama diğer uygulamalar vs. için istiyorsan mibox daha iyidir.
Mustafa Söylemez dedi: Televizyondan Netflix izlemek için düşünüyorum. İkinci el PS daha mantıklı geldi. Sizce hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Sadece netflix için ise ps3 daha iyi arada pes falan atarsınız Ama diğer uygulamalar vs. için istiyorsan mibox daha iyidir.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Şubat 2020 #3 Sadece akıllı televizyon nimetlerinden yararlanmak için ise Mi Box daha iyi fakat kalan her durumda PS3'ü tercih edin.
Sadece akıllı televizyon nimetlerinden yararlanmak için ise Mi Box daha iyi fakat kalan her durumda PS3'ü tercih edin.