LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 20:36 #1 Normalde televizyona sabitlemek için aparat aldım ama kırık çıktı, çift bant ile yapıştırsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:42
Normalde televizyona sabitlemek için aparat aldım ama kırık çıktı, çift bant ile yapıştırsam sorun olur mu?
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 561 Çözümler 10 Dün 20:44 #2 LEGEND.35 dedi: Normalde televizyona sabitlemek için aparat aldım ama kırık çıktı, çift bant ile yapıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Sağlam bir bant olsun yeter düşerse sıkıntı çıkarmasın.
LEGEND.35 dedi: Normalde televizyona sabitlemek için aparat aldım ama kırık çıktı, çift bant ile yapıştırsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Sağlam bir bant olsun yeter düşerse sıkıntı çıkarmasın.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 20:45 #3 calendula dedi: Sorun olmaz. Sağlam bir bant olsun yeter düşerse sıkıntı çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... Aylar sonra çıkarmaya kalksam mahvolmaz yani demi.
calendula dedi: Sorun olmaz. Sağlam bir bant olsun yeter düşerse sıkıntı çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... Aylar sonra çıkarmaya kalksam mahvolmaz yani demi.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 561 Çözümler 10 Dün 20:45 #4 LEGEND.35 dedi: Aylar sonra çıkarmaya kalksam mahvolmaz yani demi. Genişletmek için tıkla... Cihaz sorun çıkarmaz. Sökmenize bağlı belki yapışkanlar cihazda iz bırakır.
LEGEND.35 dedi: Aylar sonra çıkarmaya kalksam mahvolmaz yani demi. Genişletmek için tıkla... Cihaz sorun çıkarmaz. Sökmenize bağlı belki yapışkanlar cihazda iz bırakır.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 20:46 #5 calendula dedi: Cihaz sorun çıkarmaz. Sökmenize bağlı belki yapışkanlar cihazda iz bırakır. Genişletmek için tıkla... Onu mendille bir şekilde hallederim ısınma problemi falan çıkarmasın da televizyonla beraber gerisi yalan.
calendula dedi: Cihaz sorun çıkarmaz. Sökmenize bağlı belki yapışkanlar cihazda iz bırakır. Genişletmek için tıkla... Onu mendille bir şekilde hallederim ısınma problemi falan çıkarmasın da televizyonla beraber gerisi yalan.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 561 Çözümler 10 Dün 20:47 #6 LEGEND.35 dedi: Onu mendille bir şekilde hallederim ısınma problemi falan çıkarmasın da televizyonla beraber gerisi yalan. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz.
LEGEND.35 dedi: Onu mendille bir şekilde hallederim ısınma problemi falan çıkarmasın da televizyonla beraber gerisi yalan. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.061 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 20:48 #7 calendula dedi: Sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah game stick de var onu da aynı şekil bantladım daha iyi oldu sabit duruyor aparatsız daha iyiymiş göz kirliliğinden uzak.
calendula dedi: Sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah game stick de var onu da aynı şekil bantladım daha iyi oldu sabit duruyor aparatsız daha iyiymiş göz kirliliğinden uzak.