Arkadaşlar telefonuma hard reset attım telefon kitlendi. Mi hesabını eski numarama açmıştım numara değiştirdiğim için hiç bir şey yapamıyorum. Telefonun fatura vb her şey ben de mevcut. Servise göndermeye kalksam 2 ay bile bana geri dönüş yapılmaz çünkü daha önce başıma geldi. Telefon modeli Xiaomi redmi 5 Plus.
Arkadaşlar telefonuma hard reset attım telefon kitlendi. Mi hesabını eski numarama açmıştım numara değiştirdiğim için hiçbir şey yapamıyorum. Telefonun fatura vb her şey ben de mevcut. Servise göndermeye kalksam 2 ay bile bana geri dönüş yapılmaz çünkü daha önce başıma geldi. Telefon modeli Xiaomi Redmi 5 Plus.
İyi gunler. Aynisi benim telefona da oldu. Googlda sizin paylashimi gorunce kayit oldum cevap yazmak için. Shifreyi kira bildiniz mi? Yardimci olabilir misiniz bana? Ya da bilgisi olan varsa lutfen yardim edebilir misiniz?
Arkadaşlar telefonuma hard reset attım telefon kitlendi. Mi hesabını eski numarama açmıştım numara değiştirdiğim için hiçbir şey yapamıyorum. Telefonun fatura vb her şey ben de mevcut. Servise göndermeye kalksam 2 ay bile bana geri dönüş yapılmaz çünkü daha önce başıma geldi. Telefon modeli Xiaomi Redmi 5 Plus.
Resim cekemedigim için resmin altina yaziyorum kusura bakmayin. Boyle sorun olunca ne yapmak gerekiyor? Telefoncuya goturdum orada boyle yaptilar ve geri verdiler bir shey yapamayiz soylediler. Serviss yok yaziyordu ekranda ama Wi-Fi'le kullana biliyordum. Shimdi hepten kilitlendi kullanilmaz halde(
yukarıdaki sitedeki şifremi unuttuma bastım sonra telefon numarası sordu eski kullandığım tel no yazdım sonraki sayfada kod gönderdiğini söylüyor eski tel no ya
Doğrulama kodu alamıyor musunuz? Kurtarma telefonu sıfırla ya bastım ve yeni tel no yazdım orada imei gibi telefon hakkında soruları cevapladıktan sonra yeni telefon numaram tanımlandı