Mi.com güvenli mi?

Hakan Efe3301

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mi.com güvenilir mi? Buradan alınan cihaz Xiaomi Türkiye garantili mi oluyor, POCO X7 Pro cihazı buradan alsam da IMEI sorguladıgımda Xiaomi Türkiye garantili olarak mı cıkar?

Arkadaşlar mi.com güvenilir mi? Buradan alınan cihaz Xiaomi Türkiye garantili mi oluyor, POCO X7 Pro cihazı buradan alsam da IMEI sorguladıgımda Xiaomi Türkiye garantili olarak mı cıkar?
Site üzerinden bir sene ve iki sene önce olmak üzere iki cep telefonu ve 6 ay önce 1 tablet aldım ve bu zamana kadar bir sorun yaşamadım

Tabikide güvenli çoğu kullanıcı burdan alışveriş yapmakta indirimler kampanyalar yüzünden bende dahil kullanıyorum gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Xiaomi'nin resmi web sitesidir. Hatta zamanında bu "mi.com" domainini alabilmek için yüklü bir miktar para ödemişlerdi diye hatırlıyorum.

Kendi resmi web siteleridir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…