qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Mi ekranında kaldı açılmıyor. Sürekli aynı ekran gidip geliyor. Herhangi bir şekilde açamıyorum. Recovery ekranına falan girmiyor.
Mi ekranında kaldı açılmıyor. Sürekli aynı ekran gidip geliyor. Herhangi bir şekilde açamıyorum. Recovery ekranına falan girmiyor.
Gökdeniz Uygun Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 387 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #2 Cihazınız yurt dışı mı acaba?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Fastboot moduna girebiliyor musunuz?
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 Gökdeniz Uygun dedi: Cihazınız yurt dışı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet Çin olması lazım. Kullanıcı311 dedi: Fastboot moduna girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda.
Gökdeniz Uygun dedi: Cihazınız yurt dışı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet Çin olması lazım. Kullanıcı311 dedi: Fastboot moduna girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda.
4 462465 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 16 Şubat 2023 #5 qkami dedi: Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen cihazın brick olmuş. Bazı toollar ile halledilebiliyor.
qkami dedi: Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen cihazın brick olmuş. Bazı toollar ile halledilebiliyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 qkami dedi: Evet Çin olması lazım. Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl Çin olabiliyor. Hocam edl moduna girmeniz lazım.
qkami dedi: Evet Çin olması lazım. Hayır. Recoverye de giremiyorum. Telefonu kapatamıyorumda. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl Çin olabiliyor. Hocam edl moduna girmeniz lazım.
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #7 qkami dedi: Mi ekranında kaldı açılmıyor. Sürekli aynı ekran gidip geliyor. Herhangi bir şekilde açamıyorum. Recovery ekranına falan girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var, Süreli aynı ekranda kendine restart atıp duruyor, 5 6 kere açma kapama tuşuna tıkladım sonra basılı tuttum öyle açmıştım, çok garip bir sorun.
qkami dedi: Mi ekranında kaldı açılmıyor. Sürekli aynı ekran gidip geliyor. Herhangi bir şekilde açamıyorum. Recovery ekranına falan girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var, Süreli aynı ekranda kendine restart atıp duruyor, 5 6 kere açma kapama tuşuna tıkladım sonra basılı tuttum öyle açmıştım, çok garip bir sorun.
qkami Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #8 Kullanıcı311 dedi: Hocam nasıl Çin olabiliyor. Hocam edl moduna girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğiz bilmiyorum. İnternetten unbrick videoları izledim denedim ama PC telefonu görmüyor. Görse bile 1 sn geliyor gidiyor.
Kullanıcı311 dedi: Hocam nasıl Çin olabiliyor. Hocam edl moduna girmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl gireceğiz bilmiyorum. İnternetten unbrick videoları izledim denedim ama PC telefonu görmüyor. Görse bile 1 sn geliyor gidiyor.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Şubat 2023 #9 Ses kısma ve power tuşun basılı tutmayı denediniz mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #10 qkami dedi: Nasıl gireceğiz bilmiyorum. İnternetten unbrick videoları izledim denedim ama PC telefonu görmüyor. Görse bile 1 sn geliyor gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonunuzun modeli nedir?
qkami dedi: Nasıl gireceğiz bilmiyorum. İnternetten unbrick videoları izledim denedim ama PC telefonu görmüyor. Görse bile 1 sn geliyor gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonunuzun modeli nedir?