Mehti Bayındır1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #21 Lusyz dedi: Mi Flash üzerinde almanız imkansız RAR'dan çıkarın çıkardığınız dosyanın içinde başka bir klasör varsa onu seçin yoksa çıkarttığınız klasörü seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunuda deneyeceğim Bide ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değilmi Bide güncelleme almaya devam edeceğim değilmi
Lusyz dedi: Mi Flash üzerinde almanız imkansız RAR'dan çıkarın çıkardığınız dosyanın içinde başka bir klasör varsa onu seçin yoksa çıkarttığınız klasörü seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunuda deneyeceğim Bide ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değilmi Bide güncelleme almaya devam edeceğim değilmi
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #22 Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Format atmak ile aynı şeyi yapıyorsunuz şu an hesabınızı girdikden sonra bilgileriniz geri gelir zaten tabii clouda yedeklediyseniz. Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Bir de güncelleme almaya devam edeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı dosyalar değil hocam biri recovery biri Fastboot dosyası. Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Bir de güncelleme almaya devam edeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme almaya devam edeceksiniz evet.
Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Format atmak ile aynı şeyi yapıyorsunuz şu an hesabınızı girdikden sonra bilgileriniz geri gelir zaten tabii clouda yedeklediyseniz. Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Bir de güncelleme almaya devam edeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı dosyalar değil hocam biri recovery biri Fastboot dosyası. Mehti Bayındır1 dedi: Tamam ama ben aynı dosyayı indirdiğimi hatırlıyorum ama bunu da deneyeceğim. Bir de ben bunu sürümünü yükseltince bilgilerim gitmeyecek değil mi? Bir de güncelleme almaya devam edeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme almaya devam edeceksiniz evet.
Mehti Bayındır1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #23 Lusyz dedi: Format atmak ile aynı şeyi yapıyorsunuz şu an hesabınızı girdikden sonra bilgileriniz geri gelir zaten tabii clouda yedeklediyseniz. Aynı dosyalar değil hocam biri recovery biri Fastboot dosyası. Güncelleme almaya devam edeceksiniz evet. Genişletmek için tıkla... peki çin romundan global roma güncelleme aldıktan sonra geçeceğim değilmi
Lusyz dedi: Format atmak ile aynı şeyi yapıyorsunuz şu an hesabınızı girdikden sonra bilgileriniz geri gelir zaten tabii clouda yedeklediyseniz. Aynı dosyalar değil hocam biri recovery biri Fastboot dosyası. Güncelleme almaya devam edeceksiniz evet. Genişletmek için tıkla... peki çin romundan global roma güncelleme aldıktan sonra geçeceğim değilmi
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #24 Mehti Bayındır1 dedi: Peki Çin ROM'undan global roma güncelleme aldıktan sonra geçeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok ama sanırım Çin ROM'u yüklencek otomatik olarak global ROM gelince tekrar aynı şekilde geçebilirsiniz.
Mehti Bayındır1 dedi: Peki Çin ROM'undan global roma güncelleme aldıktan sonra geçeceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok ama sanırım Çin ROM'u yüklencek otomatik olarak global ROM gelince tekrar aynı şekilde geçebilirsiniz.
Mehti Bayındır1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #25 Lusyz dedi: Onun hakkında bilgim yok ama sanırım Çin ROM'u yüklencek otomatik olarak global ROM gelince tekrar aynı şekilde geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hmm anladım dosya yüklenecek maksimum yarım saat kadar yüklendiği zaman yardımcı olabilirmisin ilk defa yapacağım bu işi.
Lusyz dedi: Onun hakkında bilgim yok ama sanırım Çin ROM'u yüklencek otomatik olarak global ROM gelince tekrar aynı şekilde geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hmm anladım dosya yüklenecek maksimum yarım saat kadar yüklendiği zaman yardımcı olabilirmisin ilk defa yapacağım bu işi.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #26 Mehti Bayındır1 dedi: Hmm anladım dosya yüklenecek maksimum yarım saat kadar yüklendiği zaman yardımcı olabilir misin ilk defa yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam
Mehti Bayındır1 dedi: Hmm anladım dosya yüklenecek maksimum yarım saat kadar yüklendiği zaman yardımcı olabilir misin ilk defa yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam
Mehti Bayındır1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #27 Lusyz dedi: Tabii ki hocam Genişletmek için tıkla... evet indirildi şimdi dosyayı seçicem inşallah hata almam Lusyz dedi: Tabii ki hocam Genişletmek için tıkla... maalesef gine aynı hatayı alıyorum Mehti Bayındır1 dedi: evet indirildi şimdi dosyayı seçicem inşallah hata almam maalesef gine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... o dosyayı seçtiğimde gine başta attığım ekran görüntüsü ile aynı hatayı alıyorum Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-12-21 220903.png 33,6 KB · Görüntüleme: 147 Son düzenleme: 21 Aralık 2022
Lusyz dedi: Tabii ki hocam Genişletmek için tıkla... evet indirildi şimdi dosyayı seçicem inşallah hata almam Lusyz dedi: Tabii ki hocam Genişletmek için tıkla... maalesef gine aynı hatayı alıyorum Mehti Bayındır1 dedi: evet indirildi şimdi dosyayı seçicem inşallah hata almam maalesef gine aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... o dosyayı seçtiğimde gine başta attığım ekran görüntüsü ile aynı hatayı alıyorum
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #28 Mehti Bayındır1 dedi: Evet indirildi şimdi dosyayı seçeceğim inşallah hata almam. Maalesef gine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... İmkansız dosyayı tamamen görüntüsünü atar mısınız?
Mehti Bayındır1 dedi: Evet indirildi şimdi dosyayı seçeceğim inşallah hata almam. Maalesef gine aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... İmkansız dosyayı tamamen görüntüsünü atar mısınız?
Mehti Bayındır1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #29 dediniz dosya bu değilmi ? Lusyz dedi: İmkansız dosyayı tamamen görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... attım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-12-21 221140.png 40,6 KB · Görüntüleme: 144
dediniz dosya bu değilmi ? Lusyz dedi: İmkansız dosyayı tamamen görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... attım
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #30 Mehti Bayındır1 dedi: Dediniz dosya bu değil mi? Attım. Genişletmek için tıkla... Hmm neden böyle oldu anlamadım böyle olması gerekiyordu.
Mehti Bayındır1 dedi: Dediniz dosya bu değil mi? Attım. Genişletmek için tıkla... Hmm neden böyle oldu anlamadım böyle olması gerekiyordu.