Mi Flash ile pixel ROM kurmak için Build dosyası mı recovery dosyası mı indirilmeli?

847445

Picopat
Arkadaşlar merhaba, Mi Flash Tool ile telefona Pixel ROM kuracağım. Hangi türdeki dosyayı indirmem lazım? (Resimdeki 1.50 GB ve 64 MB arasından).

Son düzenleyen: Moderatör:
Build olanı indirmeniz gerekiyor. Recovery ile işinizin olmaması gerekiyor ama neden olduğunu anlamadım. Belki kurulumda recovery ile kurmanız gerekiyordur, ondan koymuşlardır. @Heribert Yavuz biliyor olabilir.

ROM'un linkini atar mısınız?

Arkadaşlar merhaba, Mi Flash tool ile telefona pixel ROM kuracağım. Hangi türdeki dosyayı indirmem lazım? (resimdeki 1.50 GB ve 64 MB arasından).

Eki Görüntüle 2403126

Mi Flash ile yüklenmez onlar.
İlk önce Fastboot ile 64 MB olan Recovery'yi yükle.
Ardından ADB sideload ile 1.50GB olanı kur.

O zaman TWRP de kurmam lazım sanırım hocam cihaz TR cihazı kilidi yeni açtım TWRP kurmak istemiyordum ondan sordum.

64 MB olan recovery dosyasını Mi Flash ile mi yükleyeceğim hocam?

Son düzenleme:
Mi Flash ile değil! Fastboot ile kur.

Hocam Fastboot güç tuşu ve ses azaltma tuşuna basarak girdiğimiz mod değil mi Fastboot moduna aldıktan sonra her türlü bilgisayara bağlamam gerekmiyor mu ben 64 MB'lık dosyayı Fastboot moda alıp bilgisayara bağlayıp Mi Flash ile yükleyip ardından 1.5 GB'lık dosyayı da bu kurduğumuz Custom recovery üzerinden kuracağım diye anladım kusura bakmayın fazla bilgim yok yanlışta biliyor olabilirim Fastboot tanımını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…