M MrMertzTr Femtopat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Başlıkta olduğu gibidir. Hiçbir hata vermiyor, bir şey demiyor. Sadece açmaya çalıştığımda açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Başlıkta olduğu gibidir. Hiçbir hata vermiyor, bir şey demiyor. Sadece açmaya çalıştığımda açılmıyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 18 Kasım 2023 #2 MrMertzTr dedi: Başlıkta olduğu gibidir. Hiçbir hata vermiyor, bir şey demiyor. Sadece açmaya çalıştığımda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden işlemler ve ayrıntılardan mi flash tool var mı diye bakın. Varsa durdurup yönetici olarak tekrar açın. Artı 0 Eksi
MrMertzTr dedi: Başlıkta olduğu gibidir. Hiçbir hata vermiyor, bir şey demiyor. Sadece açmaya çalıştığımda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden işlemler ve ayrıntılardan mi flash tool var mı diye bakın. Varsa durdurup yönetici olarak tekrar açın.
KS KS M MrMertzTr Femtopat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Maxtoric dedi: Görev Yöneticisi'nden işlemler ve ayrıntılardan Mi Flash tool var mı diye bakın. Varsa durdurup yönetici olarak tekrar açın. Genişletmek için tıkla... İki yerdede yok. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Görev Yöneticisi'nden işlemler ve ayrıntılardan Mi Flash tool var mı diye bakın. Varsa durdurup yönetici olarak tekrar açın. Genişletmek için tıkla... İki yerdede yok.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Kasım 2023 #4 MrMertzTr dedi: İki yerdede yok. Genişletmek için tıkla... O zaman yönetici olarak açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS M MrMertzTr Femtopat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 Maxtoric dedi: O zaman yönetici olarak açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak açıyorum başka bilgisayardan açmayı denedim çalıştı. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: O zaman yönetici olarak açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olarak açıyorum başka bilgisayardan açmayı denedim çalıştı.