Pienxx Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 5 3 Ağustos 2022 #1 Siemens marka klimayı mi kumanda uygulamasında hangi marka ile kontrol edebilirim? Siemens markası yok kumandada. Herkes başka markaları başka marka kumandaları deneyerek bulmuş. Bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Siemens marka klimayı mi kumanda uygulamasında hangi marka ile kontrol edebilirim? Siemens markası yok kumandada. Herkes başka markaları başka marka kumandaları deneyerek bulmuş. Bilen var mıdır?
A artyom25 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 6 22 Aralık 2024 #2 Aradan çok uzun süre geçmiş ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Siemens klima için Midea seçin.
Aradan çok uzun süre geçmiş ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Siemens klima için Midea seçin.
alaca1 Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Aralık 2024 #3 artyom25 dedi: Aradan çok uzun süre geçmiş ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Siemens klima için midea seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de profilo var beki onu dabilirsiniz diye yazdım.
artyom25 dedi: Aradan çok uzun süre geçmiş ama belki birinin işine yarar diye yazıyorum. Siemens klima için midea seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de profilo var beki onu dabilirsiniz diye yazdım.