Rangersss Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:57 #1 Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi?
Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.261 Çözümler 43 Yer Bursa Perşembe 14:02 #2 Rangersss dedi: Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Mi kumanda uygulaması kızılötesi ile çalışıyor. Sizin cihaziniz desteklenmiyor televizyonda Wi-Fi varsa TV'nin kendi uygulamasını kurabilirsin.
Rangersss dedi: Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Mi kumanda uygulaması kızılötesi ile çalışıyor. Sizin cihaziniz desteklenmiyor televizyonda Wi-Fi varsa TV'nin kendi uygulamasını kurabilirsin.
Rangersss Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:06 #3 HakanXD dedi: Mi kumanda uygulaması kızılötesi ile çalışıyor. Sizin cihaziniz desteklenmiyor televizyonda Wi-Fi varsa TV'nin kendi uygulamasını kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Direk kumanda yok yani açamıyorum bile
HakanXD dedi: Mi kumanda uygulaması kızılötesi ile çalışıyor. Sizin cihaziniz desteklenmiyor televizyonda Wi-Fi varsa TV'nin kendi uygulamasını kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Direk kumanda yok yani açamıyorum bile
Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.323 Makaleler 2 Çözümler 1 Perşembe 14:07 #4 Rangersss dedi: Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Kızılötesi telefonda yoksa çalışmaz.
Rangersss dedi: Merhaba, uygulamayı indirdim ve mi hesabıma giriş yaptım ama kullanamıyorum. Telefonla uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Kızılötesi telefonda yoksa çalışmaz.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.494 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:41 #5 Rangersss dedi: Direk kumanda yok yani açamıyorum bile Genişletmek için tıkla... Telefonunda fiziksel olarak bu özellik yok. İnternetten ekran kartı indirmek gibi düşün. Çalışır mı? Tabii ki çalışmaz.
Rangersss dedi: Direk kumanda yok yani açamıyorum bile Genişletmek için tıkla... Telefonunda fiziksel olarak bu özellik yok. İnternetten ekran kartı indirmek gibi düşün. Çalışır mı? Tabii ki çalışmaz.