şimdi,benim bursun var. 4k oradan geldi, zaten..
ardından, bir yıllık tenis kulübü üyeliği hediye çeki var--1 yıllık katılma imkanı, 1750 tl'ye, onu bi 1000-1250 ye bile satsam, çok iyi bence--1750 tl değerindeki HEDİYE ÇEKİ satılır mı da?
mix 3 mi 8 den çok daha şık, kullanımını-elime almıştım ve denemiştim-ÇOK sevdim..
şuan mix 2'm var, karanlık ortamda berbat kamerası var, ve-- mix 3 ün gece kamerası nasıl fark yaratır ki?
cidden, gece kamerasından kastı HHT modu mu yoksa bildiğin geceleri net foto için mi?
.265 yüksek performans mı daha kaliteli foto çektirir .264 yüksek uyumluluk mu
aklımda çok soru işareti var, ama yani, 6 ay önce mix 2 aldığıma pişman oldum diyebilirim, yani, 2 hafta sonra mi 8 felan çıktı, berbat bir zamanlamaydı, ama sdm 835, asphalt 9 da çığ felan düşmezse 30-35 fps-akıcı-götürüyor.
ama, bir telefon alma ihtiyacı bende çok yüksek gibi, hissiyat olarak, geçen de mi 9 u rüyamda görmüştüm--yargılamayın lütfen.
yani,
1 yıllık tenis kulübüne katılmak için hediye çeki, 1750 tl değerinde, üzerinde şahsıma ait hiçbirşey yazmıyor, yani şunun için bunun için yazmıyor, direk katılma imkanı sunuyor.
onu satsam, s10e bile alabilirim
şuna bi alıcı bulsak ne olur :c
satılabilir mi de?
yani, o kadar sdm 855 çıkmış, benim ultra ayar takıntım var oyunlarda..
elimde olan birşey değil, bir başkasından benim herhangi bir eşyamdan kaliteli birşey görünce sinirlerim alt üst oluyor, elimde değil ya..
direk, en azından bir alanda en iyi olan eşyaya sahip olmak istiyorum, tek isteğim bu
bir alanda en iyisi olsun, gerisinde ortalamanın hafif üstü olsa iyi
ama mix 2 hangi alanda en iyisi ki
mesela, s10lar, s10e-s10-s10+ arasında nasıl fark vardır?
s10e 5500 tl gibiydi, sanırım, çeki satsam onu kesin alıyorum, ihtiyacım da var zaten, çok
ve bunlar ACİL GELMELİ, 3 mayısta okul gezisi var ve geziden önce bir telefon-kulaklık-powerbank istiyorum, dediğim gibi 4k bursum var, hediye çeki satarsam s10e alabilirim, istediğim kriterler:
TASARIM, ERGONOMİ
OYUN PERFORMANSI
KAMERA PERFORMANSI--gece çekimi-ağır çekim-makro çekim-zoomlama
sadece bunlar
biraz yardım da ailemden alabilirim. paramın tamamı telefona gitse, gene de ben kulaklığa birşey bulurum.
powerbank olmasa da olur, ama olsa daha iyi
yani bu kulaklıkla powerbanki bırakın, tek istediğim bi telefon