M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 16 Haziran 2020 #11 Mi Note 10 Pro kullanıyorum. Babamda da Lite'ı mevcut. 2'mizde çok memnunuz. Alabilirsiniz.
Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #12 Mopat dedi: Mi Note 10 Pro kullanıyorum. Babamda da Lite'ı mevcut. 2'mizde çok memnunuz. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran koruyucuyu nereden aldın aldığın iyi mi peki Lite için olan. Telefonu kullanıp ekran koruyucu önerecek var mı?
Mopat dedi: Mi Note 10 Pro kullanıyorum. Babamda da Lite'ı mevcut. 2'mizde çok memnunuz. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran koruyucuyu nereden aldın aldığın iyi mi peki Lite için olan. Telefonu kullanıp ekran koruyucu önerecek var mı?
M Mopat Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 376 17 Haziran 2020 #13 Şerif Selen dedi: Ekran koruyucuyu nereden aldın aldığın iyi mi peki Lite için olan. Telefonu kullanıp ekran koruyucu önerecek var mı? Genişletmek için tıkla... Jelatini bir telefoncu tanıdığım bir makinede telefona özel yaptı. Yaparken telefonun marka-modelini girip yapıyor. 3 ay oldu gayette korudu telefonu.
Şerif Selen dedi: Ekran koruyucuyu nereden aldın aldığın iyi mi peki Lite için olan. Telefonu kullanıp ekran koruyucu önerecek var mı? Genişletmek için tıkla... Jelatini bir telefoncu tanıdığım bir makinede telefona özel yaptı. Yaparken telefonun marka-modelini girip yapıyor. 3 ay oldu gayette korudu telefonu.
Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #14 Mopat dedi: Jelatini bir telefoncu tanıdığım bir makinede telefona özel yaptı. Yaparken telefonun marka-modelini girip yapıyor. 3 ay oldu gayette korudu telefonu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Mopat dedi: Jelatini bir telefoncu tanıdığım bir makinede telefona özel yaptı. Yaparken telefonun marka-modelini girip yapıyor. 3 ay oldu gayette korudu telefonu. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.