Yavuz_Çetin
Gigapat
Daha fazla
Reboot to Bootloader
yazmam gerekiyor. Cihaz çalışmadığı için yapamıyorum.Bu sorun senin cihazında uzun suredir var Omer.
LOS kurmaya karar veriyorsun, orada sorun yok. Neden LOS Recovery'si kuruyorsun?
Ben varken Telegrama başvurmak hatadır.Telegramda işinde usta denilen bir yere gidip soruyorum adam bana Fastbootd diye birşey yok diyor. Sinirimi bozdular.
Onların Fix'ini paylasmistim forumda.OFOX ve TWRP Error 1 verdi. Benim bildiğim bu sorun Recovery ile alakalı. Bende bu yüzden LOS Recovery'si kurdum.
Ben varken Telegrama başvurmak hatadır.
Onların Fix'ini paylasmistim forumda.
Error 1 ile 7 ayni soruna tekabül ediyor.Çözüm: TWRP Error 7 Hatası
Merhaba, Birçok kişi ROM kurarken elbet bu hata ile karşılaşmıştır. ERROR 7 :/ Bunun çözümü ise basit. Dosyaları klasöre çıkartın. META-INF>com>google>android klasöre çıkarttıktan sonra bu dosya yoluna gidin. updater-script bu dosyayı notepad++ yardımı ile açın. Kırmızı ile çizmiş olduğum kısmı...www.technopat.net
Camdan atana kadar bana yolla dedim 9 ay önce yaparım dedim sana. EDL moda sokup yapacaksın.Geceydi diye rahatsız etmedim. E çözümü yok mu bunun? Camdan atacağım az kaldı.
Camdan atana kadar bana yolla dedim 9 ay önce yaparım dedim sana. EDL moda sokup yapacaksın.
EDL için arkayı paramparça etmem lazım. Keşke MTK olsaydı.
En kotu telefonun anakartını yakarsın sana Cin'den bir tane anakart alırız. Denemekten zarar gelmez.