muratakydn Hectopat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. O fiyat bandına başka alınabilir bir ürün var mıdır? Beklentim; Ekran renk kalitesi. Büyük olması. Şarjı iyi gitsin. Arada TFT oynarım başka oyun oynamıyorum. Kamera'da çöp olmasın yeterli. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. O fiyat bandına başka alınabilir bir ürün var mıdır? Beklentim; Ekran renk kalitesi. Büyük olması. Şarjı iyi gitsin. Arada TFT oynarım başka oyun oynamıyorum. Kamera'da çöp olmasın yeterli. Şimdiden teşekkürler.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #2 Mi Note 10 Lite al ben kullanıyorum güzel telefon.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #3 Mi Note 10 Lite kullanıyorum bende bir süredir. Ekran gayet güzel. Şarjı kullanımıma göre bir buçuk iki gün gidiyor. Oyun pek oynamam sadece Heroes Charge oynarım. O da günde 40 dakika falan.
Mi Note 10 Lite kullanıyorum bende bir süredir. Ekran gayet güzel. Şarjı kullanımıma göre bir buçuk iki gün gidiyor. Oyun pek oynamam sadece Heroes Charge oynarım. O da günde 40 dakika falan.
muratakydn Hectopat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #4 Yazıyı yazdığım gün akşam sipariş ettim Hepsiburada'dan ertesi gün öğlen geldi 3600'e beyazını aldım beklentimin bayağı üstünde. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Yazıyı yazdığım gün akşam sipariş ettim Hepsiburada'dan ertesi gün öğlen geldi 3600'e beyazını aldım beklentimin bayağı üstünde. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.