Mi Pad 6 vs Redmi Pad Pro

fatih9922

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bir tane kalem ve klavye alacağım onu söylemek istiyorum. Şu an aklımdaki modeller Mi Pad 6 ve Redmi Pad Pro. Tableti kalemle ve klavyeyle ders notu almak, video izlemek ve oyun oynamak için kullanacağım (Mobile Legends oynayacağım bilmeyenler için LoL gibi bir 5V5 oyunu). Oyun için telefonum var fakat illaki ki tabletle de oynarım. Bu yüzden ona göre bir öneri de bulunun. Tabletlerin arasında GHz ve nm farkı var işlemci bilgim pek iyi değil ama sanırım Mi Pad 6 oyun için daha uygun.

Xiaomi Pad 6 size göre olabilir. O olmazsa Lenovo TaB11 Pro gen 2 veya yenileme hızı önemli değilse iPad 10. Nesil'de bulunuyor.

Yenileme hızı çok önemli uzun zamandır 120 Hz olarak kullanıyorum telefonumu ve 60a düşüyor şarjı azalınca cidden çok değişik geliyor. Ve bazı yerlerde 7 nm çok eski deniliyordu. Ne kadar etkisi vardır acaba?

Yenileme hızı çok önemli uzun zamandır 120 Hz olarak kullanıyorum telefonumu ve 60a düşüyor şarjı azalınca cidden çok değişik geliyor. Ve bazı yerlerde 7 nm çok eski deniliyordu. Ne kadar etkisi vardır acaba?

Çok önemli değil 7 nm işlemci iyidir. Daha çok kaç nanometre olduğuna değil çekirdek ve saat hızına bakmak gerekiyor. Redmi Pad Pro'da Pad 6'ya göre daha eski ve daha güçsüz işlemci var. Snapdragon 7s Gen 2, iPhone X'de kullanılan A11 Bionic'ten bile daha güçsüz. Onu eleyin. Redmi Pad 6, tam size göre.

Xiaomi Pad 6 size göre olabilir. O olmazsa Lenovo Tab11 Pro gen 2 veya yenileme hızı önemli değilse iPad 10. Nesil'de bulunuyor

Çok önemli değil 7 nm işlemci iyidir. Daha çok kaç nanometre olduğuna değil çekirdek ve saat hızına bakmak gerekiyor. Redmi Pad Pro'da Pad 6'ya göre daha eski ve daha güçsüz işlemci var. Snapdragon 7s Gen 2, iPhone X'de kullanılan A11 Bionic'ten bile daha güçsüz. Onu eleyin. Redmi Pad 6, tam size göre.
Peki Xiaomi'nin en f/p tableti bu mudur?

Redmi Pad 6 bana fazla geldiği için bu sabah Poco Pad siparişi verdim ben. Poco Pad Redmi Pad Pro'nun aynısı.

Redmi Pad 6 bana fazla geldiği için bu sabah Poco Pad siparişi verdim ben. Poco Pad Redmi Pad Pro'nun aynısı.
Büyük ekran daha önemliydi benim için çünkü daha çok dizi film maç falan için kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı