Mi pad 7 alınır mı?

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Ben mi pad 7'ye bayağı olumlu bakıyorum şu anlık gayet iyi gözüküyor IPS LCD panel hariç. Biraz daha bekleyip fiyatının düşeceğini düşünüyorum çünkü şu an klavye kılıf ile beraber satılıyor (benim ihtiyacım yok) ileride tek satılırken en azından 15k ve altına düşecektir. Fakat bu IPS LCD yeterli midir yoksa başka bu fiyatlarda başka tavsiyeniz var mıdır? Ve mi pad 7 ortalama kaç yıl rahatlıkla götürür hiç Android cihaz kullanmadım ama mi pad 7 beni ikna etti özellikle Apple IPad'lerde hala 60Hz'den vazgeçmediği sürece.

Tabi ki alınır. İps lcd tft ye göre çok iyidir. Tft li s9 fe leri bu fiyata satıyorlar düşün hocam )
Fiyatı düşer mi bilemedim, yeni cihaz çünkü. Ki düşersede kısa vadede olacağını pek sanmıyorum. İps lcd yeterlidir hocam. Ki ekran özellikleri baya iyi bunu. Sadece ips lcd olarak düşünmeyin ekranı. Ekranda ki çözünürlük değerleri ve diğer özellikleri iyi baya. İşlemci tarafı zaten en yeni işlemcilerden biri. Bu fiyat bandında iyidir bence. Ortalama 5 6 bin tl fazlasına s9 var ama bence hiç gerek yok. Yeni her zaman yenidir. Dediğim gibi s9fe fiyatına pad 7 veriyorlar.

Hocam iyi hoş da kalemi Türkiye'ye geldi mi ki?

Gelecekmiş. Bir kaç yerle görüştüğüm de gelecek demişlerdi. Olmadı Piyasadan iyi bir kalemle çözülür diye düşünüyorum. Açıkçası o kadar önemsemedim kalemi
Hocam muadillerinde avuç için yazarken sıkıntı olur. Kalem birçok insan için önemli bir kriter oluyor tablette. Gelecekse alınır.

Hocam muadillerinde avuç için yazarken sıkıntı olur. Kalem birçok insan için önemli bir kriter oluyor tablette. Gelecekse alınır.
Yok sıkıntı olmayanlar da var piyasada. Baya iş görüyorlar. Valla kalemi önemli kriter görenler ona göre hareket ederler artık. Benim için ana ürün daha önemli olduğu için, benim de baya kafama yattı makine.

Kalem benim için önemli fakat piyasadan iş görecek bir kalem ile sorunun çözüleceğini düşünüyorum çünkü cidden cihaz çok cezbediyor. Bir de yazılımı hakkında yorumlarınız nedir? Çünkü hiç Android cihaz kullanmadım IOS'a göre eksiklik hissettirir mi?

Tablette ağır oyunlar oynamam oynayacağım en ağır oyun TFT olur genellikle hayday gibi basit oyunlar oynarım bu oyunlarda 120FPS falan verir mi? TFT'de hiç testini göremedim orada da 120 verebilir mi yoksa 90 mı verir.

Bu arada desteğe yazdım ve kalem satışının kesin olarak olmayacağını söyledi.

Son düzenleme:
Alınır. Fiyatının düşmesi çok zor zaten şu anda özel fiyatlandırma ile satıyorlar. Yurtdışı fiyatı 429 dolar yani 15.637 TL Türkiye'de 15.999 TL. Vergi falan olmasına rağmen yurtdışı fiyatı ile aynı fiyatta satıyorlar.

Fiyatı düşecek dememin tek sebebi şu an 2.6k TL'lik klavye ile geliyor yakında diğer sitelere geldiğinde klavye ile satmayıp fiyatı 15K'ya düşürüp klavyeyi ayrı şekilde 2.6K'dan satabilir diye düşünüyorum. Apple eğitim indiriminde böyle oluyor.

Bu fiyatlandırma bitince yüksek ihtimalle klavyesiz fiyatı 15k dan fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…