Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2022 #1 Herkese selam, süpürgeyi yeni aldık. Haritalandırma yapmamıza rağmen önüne masa/sandalye ayağı, duvar veya herhangi bir engel çıkarsa durmaksızın çarpmaya devam ediyor. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi sosyaller. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Herkese selam, süpürgeyi yeni aldık. Haritalandırma yapmamıza rağmen önüne masa/sandalye ayağı, duvar veya herhangi bir engel çıkarsa durmaksızın çarpmaya devam ediyor. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? İyi sosyaller. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 1 Eylül 2022 #2 Bizdeki hareket etmiyor bile, bence makine yazılımında problem var.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2022 #3 358669 dedi: Bizdeki hareket etmiyor bile, bence makine yazılımında problem var. Genişletmek için tıkla... Yazılımı downgrade etmenin bir yolu var mı acaba? Servise verdim, elime geri geçince sonuçları yazacağım. Süpürge servisten geldi. Evet artık sorun düzeldi. Yazılım güncellemesi yapıldığı yazıyor. Ama maalesef 1 tane vidası takılmamış halde geldi. Son düzenleme: 10 Eylül 2022
358669 dedi: Bizdeki hareket etmiyor bile, bence makine yazılımında problem var. Genişletmek için tıkla... Yazılımı downgrade etmenin bir yolu var mı acaba? Servise verdim, elime geri geçince sonuçları yazacağım. Süpürge servisten geldi. Evet artık sorun düzeldi. Yazılım güncellemesi yapıldığı yazıyor. Ama maalesef 1 tane vidası takılmamış halde geldi.
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 10 Eylül 2022 #4 Qincell dedi: Yazılımı downgrade etmenin bir yolu var mı acaba? Servise verdim, elime geri geçince sonuçları yazacağım. Süpürge servisten geldi. Evet artık sorun düzeldi. Yazılım güncellemesi yapıldığı yazıyor. Ama maalesef 1 tane vidası takılmamış halde geldi. Genişletmek için tıkla... Servis ile düzeliyorsa iyi ben süpürge sopası bağlamıştım öyle kullanıyordum. Veririm bende herhangi bir ücret talep edildi mi?
Qincell dedi: Yazılımı downgrade etmenin bir yolu var mı acaba? Servise verdim, elime geri geçince sonuçları yazacağım. Süpürge servisten geldi. Evet artık sorun düzeldi. Yazılım güncellemesi yapıldığı yazıyor. Ama maalesef 1 tane vidası takılmamış halde geldi. Genişletmek için tıkla... Servis ile düzeliyorsa iyi ben süpürge sopası bağlamıştım öyle kullanıyordum. Veririm bende herhangi bir ücret talep edildi mi?
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Eylül 2022 #5 358669 dedi: Servis ile düzeliyorsa iyi ben süpürge sopası bağlamıştım öyle kullanıyordum. Veririm bende herhangi bir ücret talep edildi mi? Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamında olduğu için herhangi bir ücret ödemedim.
358669 dedi: Servis ile düzeliyorsa iyi ben süpürge sopası bağlamıştım öyle kullanıyordum. Veririm bende herhangi bir ücret talep edildi mi? Genişletmek için tıkla... Garanti kapsamında olduğu için herhangi bir ücret ödemedim.