Mi Router 4A KYK'da işe yarar mı?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Kyk'da kalıyorum İnternet çok yavaş ama yavaş olma nedeni hız değil çekimle alakalı. Katlardaki modemlerin altında tam çekiyor ve yeterince hızlı. Odalarda ise neredeyse hiç çekmiyor bu yüzden odaya ethernet kablosu ile xiaomi router kurmak istiyoruz. Kyk'da işe yarar mı sunucuya girip modem ayarı yapmak gerekecek mi sunucuya erişimimiz haliyle yok sorun yaratır mı ve işe yarar mı?

KYK da benim Bildiğim Access Point Kullanıyorlar ve ondada 1 Adet Ethernet Girişi Oluyor onuda Access Pointe İnternet Vermek için kullanıyorlar Ayrıyetten Ethernet Girişi Olsa Bile Onu Pasif Hale getirmişlerdir

KYK da benim Bildiğim Access Point Kullanıyorlar ve ondada 1 Adet Ethernet Girişi Oluyor onuda Access Pointe İnternet Vermek için kullanıyorlar Ayrıyetten Ethernet Girişi Olsa Bile Onu Pasif Hale getirmişlerdir
Bir adet ethernet girişi var acces pointi bilmiyorum ama denemek istiyoruz başka çaresi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…