XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:28 #1 Mi Stick 4K cihaz vardı satmak istedim kullanmadığım için. Az kullanıldı kumandadaki koruması bile duruyor kullanım kılavuzu vs de var kutulu. Garantisi bitti 1700 TL'ye satmak mantıklı mı?
Mi Stick 4K cihaz vardı satmak istedim kullanmadığım için. Az kullanıldı kumandadaki koruması bile duruyor kullanım kılavuzu vs de var kutulu. Garantisi bitti 1700 TL'ye satmak mantıklı mı?
for_7g Femtopat Katılım 4 Kasım 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:12 #2 Bence mantıklı çünkü piyasa 2.5k-4K arası hem garantisi bitmiş satabilirsiniz.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.261 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:53 #3 for_7g dedi: Bence mantıklı çünkü piyasa 2.5k-4K arası hem garantisi bitmiş satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım almak istesem ne kadara alırım farklı bir modelini.
for_7g dedi: Bence mantıklı çünkü piyasa 2.5k-4K arası hem garantisi bitmiş satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım almak istesem ne kadara alırım farklı bir modelini.