Mi Stick alınır mı?

Gayet memnunum 2 yıl oldu APK falan da kuruyorum film dizi vs.

Hocam benimde kafamı bu kurcalıyor işte. Şimdi iki APK kurucağız bir şeyler izlemek için Stick donacakmış gibi hissediyorum. O yüzden kafamda Box kaldı. Stickte takılma probleminiz oldu mu hiç APK uygulamalarda.

Botech wzone kendim de kullanıyorum. Neredeyse 1 yıl oldu kasma donma internet kopması hiçbir şey olmadı sıkıntısız bir cihaz tavsiye ederim.

Bende şu an bu cihaza bakıyordum güzele benziyor. Hele tarayıcıya girip istediğin diziyi akıcı bir şekilde izleme fikri inanılmaz hoşuma gitti. Bunun aynısını Mi Box veya Mi Stick'te yapabilir miyiz?

Bende sorun olmadı lakin APK yüklemesi birazcık zorlayabilir. Transfer my Files diye uygulama falan vardı öyle yapabilirsiniz.

Ben k***k maç izlemek için 5 6 tane uygulama kurdum izlerken vs hiç bir şekilde kasma olmuyor. Google home uygulamasini kurarsanız evdeki tüm telefonlardan kontrol de edebiliyorsunuz cihazı. + Zank remote diyede bir uygulama var oradan da telefonu mouse olarak kullanabilirsiniz.

Bende sorun olmadı lakin APK yüklemesi birazcık zorlayabilir. Transfer my Files diye uygulama falan vardı öyle yapabilirsiniz.
Ben send files to tv uygulamasından yapıyorum, telefondan televizyona. Kurması bir tık zor ama videosu falan var. APK indirme yükleme kurma vs 1 dk'nizi almıyor.

Bu kadar uygulama kurup hafızayı doldurmadınız mı hocam? Ya da ısınma problemi olmuyor mu hiç?

Isınırsa ısınsın hocam telefon bilgisayar değil ki bu

Cihazda Netflix dahil isime yaramayn herşeyi sildigim için sıkıntı yaşamadım hafıza konusunda.

Hocam selamlar cihazı aldım ben bir kaç sorum var. Cihaza telefondan mouse olarak nasıl bağlanabilirim bildiğin bir yol var mı? Birde mi stick takınca kalite bozulmaları oluyor youtubede falan tv ile ilgili olabilir mi 1080p çünkü. Aldığım mi stick 4k bu arada.

Bunu hem stick'e hem televizyona yükleyeceksiniz hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer kuramazsanız bu videoya bakın derim.

Kurulum bittikten sonra bir daha televizyondan uygulamaya girmenize gerek kalmayacak telefondan otomatik bağlanıyor her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…